Header Ads

A poklok poklát járom évek óta, de a súlyos beteg kislányaimért nem adom fel! Csak azt szeretném, hogy ők temessenek majd el engem és azért imádkozom, hogy ez Ne fordítva legyen. Osszátok!

A poklok poklát járom évek óta, de a súlyos beteg kislányaimért nem adom fel! Csak azt szeretném, hogy ők temessenek majd el engem és azért imádkozom, hogy ez Ne fordítva legyen. Osszátok!
Ha valakit, akkor a Budapesten két ikerkislányát nevelő Varga Ágnest alaposan próbára teszi az élet: az asszony 18 évig küzdött, hogy gyermeke lehessen. Számos lombikprogram után végre életet adott Zoé­nak és Anitának.

A megpróbáltatások azonban a babák születésével nem értek véget. A most tízéves lányok már kétszer harcoltak a rákkal: mindkettőnek vesedaganata volt. Most úgy fest, hogy Anitának biztosan, de nagy valószínűséggel Zoénak is új szerv kell.

– Születésük után két héttel észrevették, hogy valami rendellenesség van a kis Zoé veséjében. Kiderült, hogy kétoldali vesedaganata van, Wilms-tumoros – kezdte történetüket Ágnes.

Nem sokkal később kiderült: Anita ugyanezzel a problémával küzd, így mindkét kislánynak eltávolították egy-egy szervét. Ám a kanosszajárás tovább folytatódott: Anitának pár héttel ezelőtt a megmaradt veséjét is el kellett távolítani. Újra van szüksége, így vese-transzplantáción kell átesnie. Az orvosok szerint valószínűleg Zoé esetében is ez várható.


(Testvére után az orvosok szerint Zoét (10) is transzplantálni kell majd)

"Édesanyám ismét hozzánk költözött, mióta kiderült a lányaim betegsége. Egyedül nevelem őket, így nem árt némi segítség. Most Zoéra ő vigyáz, mert én Anitával kórházban vagyok és leszek még előreláthatóan novemberben is – fűzte hozzá szomorúan az édesanya."

Ágnes, bár olykor a poklokat járja, nem adja fel.

"Nagyon nagy lelki terheket hordozok évek óta, de a lányaimnak erős anyukára van szükségük, és én erős vagyok, mert Anita és Zoé a mindenem! – mondta határozottan az édesanya."


Ám hiába teljesít erején felül, anyagilag egyre nehezebben boldogulnak. Pedig a transzplantáció miatt Anita szobáját fel kell újítani. A munkához szükséges 500 ezer forintból egyelőre 200 ezer jött össze. Ha segítene a családnak, megteheti Varga Ágnes 10918001-00000121-57100009-os számlaszámán. A család nevében is, hálásan köszönjük!

Arra kérünk mindenkit osszátok, hogy minél több embert elérhessen Ágnes levele. Nektek egy kattintás nekik egy újabb remény. Sosem tudni, hogy honnan érkezik a segítség! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!