Header Ads

A másfél hetes unokám súlyos beteg, állapota folyamatosan romlik, miközben az orvosok csak tanakodnak! Könyörgöm segítségeteket nekem Ebben! Osszátok!

A másfél hetes unokám súlyos beteg, állapota folyamatosan romlik, miközben az orvosok csak tanakodnak! Könyörgöm segítségeteket nekem Ebben! Osszátok!

Az alábbi bejegyzést Tünde Győriné Cser osztotta meg!


Ezúton próbálok segítséget kérni újszülött unokám számára. Az orvosok szakmai vitája ne legyen akadálya a számára megfelelőbb Budapesti kezeléshez jutásban. Napról napra romlik az állapota.

Unokám: Takács Rajka 2017-10-25-én született Pécsen. Súlya 2990 Gramm volt Anyja: Neve Győri Mónika Tünde(Szül:1991-07-19)Jelenleg a pécsi szülészet újszülött intenzív osztályán van.

Szívproblémáját a 34.Terhességi héten vették észre. Édesanyja minden Terhességi vizsgálaton részt vett, hogy tudjon az esetleges genetikai hibával születő gyermek jöveteléről. Megcsináltatta a Fizetős un:Integrált tesztet is amely 2 vérvételből és Uh vizsgálatból áll 1:50000 volt az esélye egy Szindrómás gyerek jövetelére azaz szinte 0.
Rajkán Jelenleg Gépi lélegeztetést alkalmaznak mert a keringése nem megfelelő

Azt mondták hogy nem tankönyvi eset Rajka állapota
.Kétféle vélemény van az állapotával kapcsolatban .

1 hogy Budapesti kezelésre,műtétre volna szüksége

2 hogy nem a szív okozza a keringési problémáját

Véréből vettek mintát de csak a 3.napos korában Genetikai vizsgálat céljából( A genetikus azt mondta hogy ránézésre ő nem gondol Szindrómára) de ennek eredménye csak kb 3 hét múlva lesz meg.Lehet hogy nincs 3 hét ideje Rajkának

Kihez és hová forduljunk?

Kérem segítsen valaki hogy az orvosok szélesebb körben konzultáljanak és ne várjanak mert lehet hogy késő lesz

Köszönettel:Győri József, Győriné Cser Tünde nagyszülők

Egy 5 gyermekes család Elérhetőségünk : 003670-307-62-66
gyerekrajz@citromail.hu

Arra kérünk Titeket osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet, hátha célt érve valaki a család segítségére tud sietni! Köszönjük!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!