Header Ads

A ceglédi Sparban vásároltam, ahol 2 ezressel fizettem de ezer forintból kaptam vissza, ráadásul a kasszás még engem alázott meg mindenki előtt! Ekkor Ezt tettem!

A ceglédi Sparban vásároltam, ahol 2 ezressel fizettem de ezer forintból kaptam vissza, ráadásul a kasszás még engem alázott meg mindenki előtt! Ekkor Ezt tettem!

A Spar kasszások bármit meg mernek tenni? Nem féltik a saját állásukat, vagy korrupt az egész rendszer? Na ezt a történetet tessék elolvasni, mert bármikor megtörténhet Önnel is!

" A ceglédi spárban fizettem, nem vettem sok mindent, és egyébként is nagyon ügyelek a pénzre, mert nincs soks belőle. Nem vet fel a pénz, ezért ha vásárolok valamit, pontosan tudom, hogy mennyibe fog kerülni a bevásárlásom, és a végösszeget is forintra pontosan tudom. Természetesen azt is tudom, hogy mit rejt a szerény pénztárcám..Sajnos nincs oylan szerencsém, hogy ne tudjam, hogy mennyi pénzt van fillérre pontosan a tárcámban..

De a lényeg; fizettem két ezressel, 553 forint volt a végösszeg, és a kedves kasszás hölgy vissza adott ezer forintig, majd adta a kezembe a blokkot, és már húzta volna a következő vásárló termékeit. Ekkor megszólaltam, és kínosan éreztem magam, hogy kígyózik a sor és problémázok, de nem tudok ezer forint felett eltekinteni, és nem is akarok! Szóval közöltem a hölgyel, hogy én kétezrest adtam neki, erre ő kifakadt, és olyan lekezelően beszélt velem, amit egy kasszás nem gondolnám hogy megengedhet magaának! Azt mondta, hogy ő 15 éves dolgozik a kereskedelemben, soha egyetlen vásárlónak se adott rosszul vissza, és pontosan emlékszik, hogy ezrest adtam neki, és ne nézzem hülyének, továbbá mit képzelek én magamról, hogy feltartom a sort, nem látom, hogy mennyien állnak a sorban és sietnek haza..Nem kell engem sem félteni, közöltem vele, hogy én pedig pénzből élek, nem túl sokból, és mivel a tárcámban nem volt ma ezres,így biztos vagyok benne hogy kétezrest adtam. Ezt egyébként a mögöttem álló néni is megerősítette..

Kértem egy kasszazárást, és csak kiderült, hogy igazam volt.. Vártam volna egy elnézést, vagy egyéb megbánást tanúsító cselekedetet, de semmi nem volt. Sőt a biztonsági őr finoman kikísért, tessékelve maga előtt.

Köszönöm kedves Spar, de ez volt az utolsó találkozásunk! Legközelebb inkább egy másik versenytárs üzletét fogom választani.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!