Header Ads

A baráti társaság egy részeg lányt lát egy gyanús férfival sétálni. Érezték, hogy valami baj készülődik ezért utánuk mentek - 2 perc múlva olyat láttak, amitől teljesen ledöbbentek!

A baráti társaság egy részeg lányt lát egy gyanús férfival sétálni. Érezték, hogy valami baj készülődik ezért utánuk mentek - 2 perc múlva olyat láttak, amitől teljesen ledöbbentek!Még az erősen megkérdőjelezhető helyzetekben is csak kevesen mernek kérdéseket feltenni, vagy közbeavatkozni. De olykor nagyon is megéri kérdőre vonni az embereket, ha bajt sejtünk.

Ez a négy fiatal fiú is azt érezte, hogy valami nem stimmel, amikor este egy nagyon részeg 15 éves lányt láttak egy férfival sétálni. A férfi jól öltözött volt, a lány alig tudott magáról. Megkérdezték tőlük, hogy minden rendben van-e?

A férfi biztosította őket, hogy minden a legnagyobb rendben, a lány az ismerőse, aki egy kicsit többet ivott a kelleténél, ezért segít neki biztonságban hazajutni és éppen a lány családjához tartanak. Szóval a négy fiú hagyta őket tovább menni, mégis mit tehettek volna.

De csak nem hagyta őket nyugodni a helyzet, mert rossz érzésük volt, szóval tovább követték a párt titokban. Nem sokkal később a lehető legrosszabb dolog bontakozott ki a szemük előtt. Pontosan az amitől féltek. A férfi molesztálni kezdte a közel öntudatlan lányt.

Először lesokkolódtak, ám aztán tudták, hogy muszáj cselekedniük. Nekirontottak a férfinak, aki menekülőre fogta. Hárman keveredtek vele harcba, míg az egyikük a lánnyal maradt, hogy vigyázzon rá.


Mindent megtettek, hogy a férfit ott tartsák, amíg a rendőrök ki nem értek.

Később a rendőrség kitüntette a négy fiatalt, és mindenki előtt követendő példaként állította be őket!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!