Header Ads

A 11 éves kisfiú szívszorító levele sikeresen eljutott Majkához! Most viszont a rapper kéri ebben a nagyon fontos dologban a segítségünket, hogy teljesíthesse a kívánságot! Osszátok!

A 11 éves kisfiú szívszorító levele sikeresen eljutott Majkához! Most viszont a rapper kéri ebben a nagyon fontos dologban a segítségünket, hogy teljesíthesse a kívánságot! Osszátok!Mint arról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, a kis Dani a Jé­zus­ká­tól kért le­vél­ben se­gít­sé­get ahhoz, hogy ta­lál­koz­has­son nagy ked­ven­cé­vel.

A napokban megható levél járta körbe az internetet, melyben egy tizenegy éves kisfiú arra kérte a Jézuskát, hogy elmehessen Majkávalgokartozni.

A rapper ez idáig nem válaszolt a levélre, mert nem volt biztos annak valódiságában, ám a kis Dani örülhet, ugyanis csütörtök délután kiderült, hogy valóra válhat az álma.

Ehhez azonban a rajongók segítségét kéri a rapper, ugyanis nem teljesen biztos a kisfiú kilétét illetően.

"Állítólag egy balatonboglári családról van szó, ahol az apuka neveli a gyerekeket! Apuka nagy rocker, de a nevét nem írhatom sajnos le, mert még az sem biztos, hogy ő az. A Facebook oldala nem nagyon aktív. Augusztus óta nem tett ki semmit, tehát hiába írok ott. Aki ismeri a környékről, kérem, szóljon neki, hogy valahogy keressen meg engem,írja a ripost.huForrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!