Header Ads

Üzenem annak a kedves embernek, aki ellopta egy egyedülálló anyuka egyetlen közlekedési járművét....Segítsetek nekem eljuttatni Ezt hozzá! Reménykedem, hogy még előkerülhet!

Üzenem annak a kedves embernek, aki ellopta egy egyedülálló anyuka egyetlen közlekedési járművét....Segítsetek nekem eljuttatni Ezt hozzá! Reménykedem, hogy még előkerülhet!Az alábbi bejegyzést Bereczka Barbara tette közzé, közösségi oldalán!

Üzenem annak a kedves embernek, aki ellopta egy egyedülálló Édesanya gyereküléses biciklijét, egyetlen közlekedési járművét, hogy amellett, hogy száradjon le a keze...gyorsan passzolja el a megrendelőnek, mert 2 db volt Gyulán belőle. Az egyik az enyém!
Nem egy schwinn csepel, hanem egy olasz gyártmányú capriolo, tiszta csajos, rózsaszín, feltűnő! Ezúton kívánok minden jót az illetőnek az életben! Eddig se volt egyszerű az elmúlt fél évem, most már még vinni se tudom a gyermekem sehova! Köszönöm!!! Igazán...
 Egy kicsit azért reménykedem, hogy megkerülhet a biciklim, de sajnos erre kevés az esély. Azért osszátok, hátha valami csoda folytán mégis felismeri valaki és segít, hogy visszakerüljön jogos gazdájához! Köszönöm!


Bereczka Barbara

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!