Header Ads

Tragédia! Ma életét vesztette az M5-ös autópályán Németh Gergely törzsőrmester, aki egy alig 1 éves gyermek édesapja volt. Szívszorító módon búcsúznak tőle kollégái:

Tragédia! Ma életét vesztette az M5-ös autópályán Németh Gergely törzsőrmester, aki egy alig 1 éves gyermek édesapja volt. Szívszorító módon búcsúznak tőle kollégái:
Szolgálatteljesítés közben, Kecskemét térségében 2017. október 9-én közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette Németh Gergely rendőr törzsőrmester, a Készenléti Rendőrség járőrvezetője.

A mai napon három jármű ütközött össze az M5-ös autópályán. Két teherautó, és a rendőrök kisbusza. A balesetben ketten életüket vesztették, egy utóbbi jármű civil vezetője és egy egyenruhás. A buszon utazó rendőrök közül három súlyos, tizenkettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre tizenhat mentőautóval és négy mentőhelikopterrel vonultak a mentők.Németh Gergely 1987. május 30-án született Sátoraljaújhelyen. 2011. január 1-jei hatállyal próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság állományába járőrnek, őrmesteri rendfokozatba.

2017. február 1-jétől a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály Határvadász Bevetési Osztályán járőrvezető beosztásban dolgozott. Egy 1 évesnél fiatalabb gyermeket hagyott hátra!


Kinyitom öltözőszekrényemet, és összeszorult szívvel előveszem újra gyászszalagomat. Keresni sem kell, nyugtázom könnyek közt, hiszen alig pár hete, hogy eltettem, remélve, hogy többé nem kell használnom. Az Isten máshogy akarta. Eszembe jut, hányszor kellett hazavezetnünk a határról éjszakás szolgálat után, és hogy örültünk, mikor a szállításunkat végre busztársasággal oldották meg. A baj így is megtörtént, holott a buszsofőrök nagy része több millió kilométert tudhat a háta mögött. A halál nem válogat, lesújtott megint kegyetlenül nehéz kaszájával, magával ragadva, testileg s lelkileg megnyomorítva ártatlanokat. S én, egy a sok közül, én is ott lehettem volna. Az én retinámba égett volna elesett, halott bajtársaim roncsba szorult látványa, s üvöltő fájdalmuk az enyémnek éreztem volna... Könyörgöm, Istenem, több kék lelket ne végy el tőlünk ily hamar, adj nekik időt, s minden ártatlannak! Adj megnyugvást a holtaknak, s erőt a felépüléshez a sérülteknek...


Fogadja Őszinte Részvétünket a család! Osztozunk mély fájdalmukban!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!