Header Ads

Több ezer képeslap érkezett Ricsinek a születésnapján nektek köszönhetően. Megható videóval köszöni meg a sok-sok lapot! Boldog Születésnapot!

Több ezer képeslap érkezett Ricsinek a születésnapján nektek köszönhetően. Megható videóval köszöni meg a sok-sok lapot! Boldog Születésnapot!Október 6-án volt 14 éves Ricsi, aki súlyosan érintett az autizmusban, és mivel élénken érdeklődik a világ országai iránt - habár ő még soha nem volt nyaralni -, rokonai arra kérték az embereket, hogy küldjenek neki egy képeslapot

Erről egy korábbi cikkünkben mi is írtunk és kértünk titeket, hogy segítsetek szebbé tenni Ricsi születésnapját.

A kisfiú nagyon szeret postaládát üríteni, ezért szülei úgy gondolták, ha meglátja, hogy az nevére érkezett valami, ki fog ugrani a bőréből! Még akkor megígérték a szülők, hogy az örömét megpróbálják majd egy kis rövid videóval bemutatni...! 😉

Ricsiért végül egy egész ország összefogott, hihetetlen mennyiségű képeslapot kapott, ezekből pedig sikerült összeállítani egy nagyon megható videót, amit a Facebookra is feltöltöttek.

Ugyan az autisták képtelenek kifejezni érzelmeiket, azonban ezekkel a lapokkal fantasztikus, felejthetetlen pillanatokat sikerült szerezni Ricsinek.
Nagyon szépen köszönjük a sok sok segítséget képeslapot, megosztást! Ez a csodálatos pillanat nem jöhetett volna össze nélkületek! Még egyszer köszönjük szépen!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!