Header Ads

Tegnap éjszaka egy síró csecsemőt találtam ebben az elhagyott autóban. Hívtam a rendőrséget, de pár perc múlva olyan dolog történt amire soha nem gondoltam volna!

Tegnap éjszaka egy síró csecsemőt találtam ebben az elhagyott autóban. Hívtam a rendőrséget, de pár perc múlva olyan dolog történt amire soha nem gondoltam volna!

A kutyámat sétáltattam és már épp jönnénk be a házunkba, mikor hirtelen csecsemősírásra lettem figyelmes. Már majdnem továbbmentem, mert először arra gondoltam valamelyik közeli házból hallatszik ki de aztán jobban körülnéztem és megláttam, hogy a házunk előtti autóból jött a hang. A kocsinál sehol senki nem volt egy olyan környéken, ahol mindenféle fajta jó és rossz szándékú emberek laknak. SZOMBAT ESTE! A KISBABA kb 3-4 hónapos lehetett ült egy babaülésben a hátsó ülésen egyedül és sírt. Senki más az utcán.

Gyorsan bevittem a kutyám és már kint is voltam az utcán az ablakon át próbálva nyugtatni a babát, a kocsit betörni nem akartam, meg aztán hátha visszajönnek a szülei. 10-15 percig vártam. A gyerek már ki tudja mióta ott volt, nem tudtam tovább várni. Hívtam a rendőrséget majd közöltem velük, hogy van egy otthagyott gyerek a kocsiban. Vártam még egy 5-10 percet és ekkor előtűnt egy férfi egy közeli lakásból közölve, hogy:

"Jaj sír? Bocsi. Az anyja kint szokta hagyni ilyenkor és hogy Ő el szokott lenni a kocsiban egyedül".

A srác kinyitotta az ajtót és ránézett a babára, ekkor megnyugodott a kicsi is és abbahagyta a sírást. A rendőrséget visszahívtuk hogy itt az apja, mondták hogy akkor nem jönnek ki.

Kérdésem a következő: Hogy a pokolba lehet valaki ilyen felelőtlen főleg ha szülő? Hogy lehet egy pár hónapos kisbabát egyedül hagyni egy kocsiban több mint fél órára?Nagyon mérges vagyok, kicsin múlott hogy ne ordítsam le az "apa" fejét hogy mégis mit képzelt. Ilyenkor lehet valamit tenni? A kocsi rendszámát tudom de semmi mást a családról.

Írjátok meg kommentben, hogy Ti mit gondoltok erről az esetről? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!