Header Ads

Tegnap 16:00-ra érkeztünk és ma 10:45 kor végeztünk ennek a magyar kórháznak a sürgősségi osztályán! Amikor már azt hittem rosszabb nem lehet, Ez történt a szemem előtt!

Tegnap 16:00-ra érkeztünk és ma 10:45 kor végeztünk ennek a magyar kórháznak a sürgősségi osztályán! Amikor már azt hittem rosszabb nem lehet, Ez történt a szemem előtt!


Az alábbi bejegyzést Tímea Bennárikné Dobi osztotta meg közösségi oldalán! Felháborító és szánalmas ami egészségügyi ellátás címén folyik ma Magyarországon!

Hát a pofám leszakad! Nesze neked sürgősségi drága Jahn Ferenc-Dél Pesti Kórház.

Tegnap 16:00-ra érkeztünk és ma 10:45 kor végeztünk. Laza 18 órát tölthettünk ott! Siralmas! Vagy 40 beteg, az éjszakások fél óránként behívnak egy beteget, kb 20 percre, aztán 20 perc röhögés a vizsgálóból. Szervezetlen sz..r banda! Az első vizsgálónál egy szakorvos megkérdez mi a bajod, majd kapsz egy szép színbesorolást az ambuláns lapodra. Aztán 2.vizsgáló labor, majd a 3.vizsgáló a végtelen várás.

Éjjeli látvány!

Volt hogy 1 óráig nem mozdult a beteg ellátás. Az asszisztens úgy beszélt, mint a kutyáival!

Kísérő földön feküdve várta hogy beteg édesanyját ellássák.


Egy néni az ágyon, akit hamarabb betoltak a váró közepére, mint mi odaértünk és hajnalban vitték be, azaz 14 órán keresztül feküdt, hozzátartozó nélkül, étlen-szomjan. Hozzáteszem egy ápoló rá nem nézett a 14 óra alatt.


Mi takargattuk, mert a hideg folyosón zokni+hálóing volt rajta. Szánalmas!Hát ember vagy te is mint mi, gondoltam az ott dolgozó emberkékre. Embertelen körülmények között meg is dög...hetsz! Hát kell nekünk a tetves stadion? Az egészségügyet meg hagyjuk romba dőlni? Dö...ljön meg az ember?

Szemem láttára 2 tepsit toltak el előttem a beteg szobából kijőve.

Ilyen világot élünk, ha nincs pénzed, nem kellesz! Életem legrosszabb 18 órája volt, de nyugodt vagyok, hogy apukámmal minden oké! Érte bármit!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!