Header Ads

Szeretném ha eljutna ez az üzenetem ahhoz a lányhoz, aki Ezt tette miután reggel a buszon hirtelen rosszul lettem! Az életemet mentette meg ezzel a tettével!

Szeretném ha eljutna ez az üzenetem ahhoz a lányhoz, aki Ezt tette miután reggel a buszon hirtelen rosszul lettem! Az életemet mentette meg ezzel a tettével!Az alábbi történetet Pauza Laci osztotta meg a közösségi oldalon!

Reggel utaztam a buszon ismerősömmel (Biatorbágyról Kelenföldre), a szokásos "heringjárat" volt ezért álltunk. Az autópályán egyik pillanatról a másikra elkezdtem rosszul lenni. Az elején hányingerem volt utána szédülni kezdtem.

Mondtam ismerősömnek hogy rosszul vagyok rá 1-2 percre elkezdtem homályosan látni majd már csak sötét árnyékokat, végül jött a nagy feketeség. Mondtam ismerősömnek hogy nem látok, aki először nem akarta elhinni utána látta hogy csak merednek a szemeim előre, mintha a semmibe néznék.

Nagyon bepánikoltam, hiszen másfél percig nem láttam semmit, hiába pislogtam vagy csináltam bármit. Hirtelen úgy elkezdtem izzadni mintha egy maratont futottam volna le. Egy kedves hölgy átadta a helyét, egy lány pedig adott valamilyen gumicukrot, hogy egyem meg, de még mindig nem láttam semmit.

Végül a sofőr kinyitotta az ajtót, én közben ettem a gumicukrot és hála Istennek szépen lassan elkezdtem újra sötét árnyakat látni, majd egy kis idő elteltével végül már normálisan, élesen, tisztán láttam mindent.

Elég ijesztő volt!


Sajnos a pánik miatt nem köszöntem meg a segítséget. Ezért remélem itt vagytok és látjátok a posztot! Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek aki ott volt körülöttem és segített, de legfőképp a gumicukros lánynak! Soha nem fogom elfelejteni amit értem tettél! Örökké hálás leszek neked! Remélem még találkozunk és személyesen is megköszönhetem!

Osszátok, hátha így eljut az üzenet a gumicukros lányhoz! Köszönjük!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!