Header Ads

Szenzációs hírek Vanesszáról! Elképesztő, szinte már isteni csoda amin most megy keresztül! Így nyilatkozott az édesapja lánya állapotáról:

Szenzációs hírek Vanesszáról! Elképesztő, szinte már isteni csoda amin most megy keresztül! Így nyilatkozott az édesapja lánya állapotáról:Újabb hírek érkeztek Burkus Vanesszáról, a Bulgáriában balesetet szenvedett lány gyógyulásáért egy egész ország drukkol. A szülők most 2 hét szünet után újra meséltek lányuk állapotáról.

Vanessza szerencsére szépen javul, jelenleg a a budakeszi rehabilitációs intézetben van. Úgy tudni, hogy a fiatal lány nem szenvedett maradandó sérülést.

Hat hét után felébredt. Beszélni eleinte nem tudott, de olvasni és írni képes volt. Ma már összefüggően beszél. Megérti, amit mondunk neki. Minket is meglep, hogy szinte egyik óráról a másikra mennyit változik jó irányba. Már SMS-t írt az öccsének, kólát, sajtburgert kér és folyamatosan mosolyog.


Vanesszával rendszeresen gyógytornász foglalkozik, hogy az agyi összeköttetéseit újraépítsék!

Zárkózottabbá válik, elveszíti azt a bájos, kedves egyéniségét, amit annyira szerettünk. Törékeny marad egész életében, és a csigolyái miatt is félteni kell ezután.
- nyilatkozta könnyek közt az édesapa.


Szeretnénk ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánni Vanesszának, a szülőknek pedig további kitartást! Egy ország szorít érted!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!