Header Ads

SOS! A vak Jánost és családját kirakják az albérletükből, mert nem tudják tovább fizetni - Egyetlen lehetőségük van, Ehhez kérjük most a Ti segítségeteket! Osszátok!

SOS! A vak Jánost és családját kirakják az albérletükből, mert nem tudják tovább fizetni - Egyetlen lehetőségük van, Ehhez kérjük most a Ti segítségeteket! Osszátok!

Egyik olvasónknak sajnos hatalmas segítségre van szüksége, ezért tesszük most közzé az alábbi felhívását! Kérünk benneteket, amennyiben bármilyen formában tudtok János és családja számára segíteni, akkor azt minél hamarabb tegyétek meg, mert most minden perc számít! Köszönjük!


Kedves távoli magyarok ismerősök és ismeretlenek!

Hack János vagyok. Magyarországon Szegeden lakom a kedves párommal és az ő kiskorú gyermekével egy albérletben. De most eljött a pillanat, hogy ki kell költöznünk az albérletből, mert már nagyon nehezen tudjuk fizetni.(adósságunk nincs).

Jómagam vakvezetö kutyával közlekedem, mert teljesen vak vagyok. A párom pedig mozgásában korlátozott. Többszöri gerinc műtét után csak mankóval tud közlekedni és most is műtétre vár.

Lenne egy lehetőség, hogy itt Szegeden ki költözhessünk a párom apukájához egy kertes házba, de előbb ott egy komplett fürdőszobát kellene rendbe hozni. Meg is kerestük az illetékes szakembert aki kijött és felmérte a munkát. Utána megkaptuk az árajánlatot ami 160.000 ft lenne. Jelenleg én kilencvenezer forintot kapok amit teljesen elvisz az albérlet. A párom rehabilitációs támogatást kap meg dolgozik mellette négy órában, így Ő kb 80.000 forintot kap. Megpróbáltunk itt Magyarországon helyi szervezetekhez fordulni pl Máltai , de nem tudnak segíteni, ezért fordulok most hozzátok (egy ismerősünk javaslatára)!

Hátha vannak jó szándékú emberek, akik valamilyen módon tudnak segíteni nekünk. Természetesen ha szükség van rá, akkor ezt fotókkal is alá tudjuk támasztani. Nem szeretnénk, hogy átverésnek tűnjön ez a kérés. Már minden felé próbálkoztunk, hogy valahogyan meg oldódjon ez a helyzet, mert két hét múlva ki kell költöznünk az albérletből és nincsen víz a házban, mert sajnos az elmúlt télen szétfagyott a cső. A fürdőszobáig sikerült önerőből elvinni a vízvezetéket, de többre nem futotta. Bízunk abban, hogy hátha a jó szándékú emberek segítségével ezt meg lehetne oldani. Előre is köszönjük!


Tisztelettel Hack János!

IDE kattintva tudjátok felvenni a kapcsolatot Jánossal!

Kérünk Titeket osszátok, hogy minél több embert elérhessen ez a felhívás! Reméljük, hogy hamar megoldódik helyzetük! Kívánunk nekik további szép életet!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!