Header Ads

SOS! Könyörgöm segítsetek nekem megtalálni azt az "embert", aki Ezt a szörnyűséget művelte ma az édesanyámmal! Kérlek Titeket Osszátok!

SOS! Könyörgöm segítsetek nekem megtalálni azt az "embert", aki Ezt a szörnyűséget művelte ma az édesanyámmal! Kérlek Titeket Osszátok!Egyik olvasónk küldte el az alábbi segélykérő levelet! Borzalmas amit az édesanyjával tett ez az autós! Reméljük, hogy minél hamarabb elnyeri méltó jutalmát! Kérünk Titeket olvassátok el és osszátok meg minél többen! Köszönjük!

Ma délelőtt édesanyámat elütötte és cserben hagyta Szegeden a szabadkai úti (Lidl fele) a gyalogos átkelőnél egy gépkocsis, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott!! Isteni szerencse, hogy együtt mentünk bevásárolni a közeli (Szabadkai Úti) Lidl-be így azonnal mentőt tudtam hívni anyukámnak, akinek eltört a keze, agyrázkódást kapott, illetve még a medencéjén sérült meg!

Most a szegedi kórházban van, de szerencsére stabil az állapota. Nem úgy az enyém, mert nagyon felháborított az eset! A helyszínre kiszálló rendőröknek elmondtam mindent, amire emlékeztem, de csak a kocsi típusát és színét tudtam megjegyezni, olyan hirtelen történt az egész! Az adott útszakaszon kamera nem volt!

Szegediek és kedves mindenki! A képen is látható személygépkocsit keressük! (Ahogy emlékszem egy sötétzöld Bmw volt, abból is valami régebbi 2000-es évek eleji típus, bár nem vagyok egy autószakértő, de kép alapján is ilyet adott ki) Remélem mihamarabb előkerül, így is, hogy rendszámot sajnos nem tudok mondani! :( Ez elkeserítő és nem maradhat szankció nélkül! Egyszerűen nem tudom felfogni hogy lehet még szabadlábon az ilyen ember, aki csak így elgázol egy embert és elhajt, mintha csak egy papír zacskón ment volna át!!! Nagyon remélem a Rendőrség, és a közösség erejével előkerül ez a gaz "ember" és elnyeri méltó büntetését!"
Hálásan Köszönöm!
Megyeri Attila

Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet és segíthessen Attilának!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!