Header Ads

Reméltem, hogy soha nem kell ilyet átélnem - Ma a 4-6 os villamoson mégis megesett! Szeretném, ha erről mindenki tudomást szerezne! Osszátok!

Reméltem, hogy soha nem kell ilyet átélnem - Ma a 4-6 os villamoson mégis megesett! Szeretném, ha erről mindenki tudomást szerezne! Osszátok!

Az alábbi történetet az egyik facebook csoportban osztották meg!

"Petőfi-híd budai hídfő, 4-6os villamos. Emberünk utazik mellettem a villamoson, én a fent említett megállóban leszálltam. Az utolsó pillanatban észrevettem, hogy a férfi letépi egy gyanútlan idős hölgy nyakából a láncát és leugrik a villamosról.

Én döbbenten álltam, de egy fiatal férfi üldözőbe vette. Tolvajunk az ELTE felé szaladt (bánatára) ahol az egyetemisták egy emberként ugrottak fel a "Tolvaj! Fogjátok meg!" felhívásra.

Végezetül sikerült bekeríteni és elkapni. A rendőrség 2-3 perc alatt a helyszínre ért, le a kalappal előttük is! A továbbiakban nem tudom mi tortént gondolom ment a fogdára.Szegény néninek nagyon nagy szerencséje volt, hogy a segítségére sietett a fiatal férfi a villamosról.

Mindenki figyeljen az értékeire! Nagyon megdöbbentett aminek ma szemtanúja voltam, viszont boldogsággal tölt el, hogy törődnek egymással az emberek és vannak akik képesek azonnal reagálni (velem ellentétben :/ ) és segíteni!"Szeretném megköszönni annak a fiatal férfinak a segítségét, aki leugorva a villamosról a tolvaj után eredt és sikerült a diákok segítségével elkapnia azt. Sokszor hallani olyan történeteket, ahol mindenki csak állt hasonló esetben és senki nem tett semmit.

Osszátok, hadd lássa az ország, hogy igenis még törődünk egymással a bajban!