Header Ads

Pár napon belül hatalmas poloskainvázió jön a lehűléssel! Íme egy házi szer, ami hetekig távol tartja őket. Íme a recept:


A poloskák rendkívül jó védekezőképességgel rendelkező rovarcsoport, olyan bűzmirigyük van, amely nagyon kellemetlen szagú váladékot termel – a magyar népnyelv büdös bogárnak is nevezi őket.”Aki csak egyszer is találkozott velük, emlékezni fog rá, hogy nem érdemes megfogni, összenyomni, mert rendkívül kellemetlen szaghatások érik.

Ezek a “bogarak” viszonylag nagyok, hangosan zümmögnek, és egyes területeken napról-napra akár tucatnyian is tiszteletüket tehetik. Először is egy jó kis spriccelőre van szükség, vannak akik ezzel spriccelik a növények, vannak akik vasaláshoz használják, vannak, akik némi öblítőt kevernek vízzel és a szögeteket, ülőgarnitúrákat frissítik fel vele! Ha nincs, akkor bármelyik háztartási boltban be lehet szerezni könnyedén! A lényeg, hogy legalább fél literes flakon kell, mert a házi poloskaélénes szer csak ebbe fog beleférni.Nos ezt a fél éteres flakont töltsük meg féli langyos vízzel.Ebbe alanyos vízbe tegyünk bele, egy kávéskanál szódabikarbónát és fél kávéskanál ecetet.

Rázd alaposan össze és amint feloldódott már használhatod is!Fontos, hogy alaposan spricceld körbe vele az összes nyílászáró körül és legbiztosabb eredmény érdekében az erkélyre is fújj belőle bőven! Kiválóan működő szer, hetekre távolt tartja ezeket a visszataszító rovarokat.

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg, hogy ismerőseid is tudjanak róla!