Header Ads

Ő Márk a magyar kamionos, aki több ezer eurót talált egy mosdóban...Olyat tett a pénzzel, amire sokan nem lettek volna képesek!

Ő Márk a magyar kamionos, aki több ezer eurót talált egy mosdóban...Olyat tett a pénzzel, amire sokan nem lettek volna képesek! 
Orosz Márk 32 éves, és több mint tíz éve dolgozik sofőrként. A közelmúltban épp Németországból vezetett haza, mikor megállt egy benzinkútnál, ahol a mosdóban egy övtáskát talált. Teljesen megdöbbent, mikor kinyitotta, ugyanis több ezer euró nézett vele szembe. Iratok is voltak a táskában, mint kiderült, ezek egy másik magyar kamionoshoz tartoztak.

Márk eltehette volna a pénzt, de a helyén volt a szíve: “Fel sem merült bennem a gondolat, hogy ezt most elrakom. Ennyi pénz nyilván mindenkinek jól jön, de valahogy nem éreztem azt, hogy szüksé­gem lenne erre.”.

Gondoltam, ha már így alakult, akkor utánajárok a dolognak. Egy barátom segített, ő derítette ki az adatok alapján a kamionos kolléga anyukájának a telefonszámát, rajta keresztül pedig megtaláltuk a srácot is. végül leadtam a benzinkút pultosánál, mivel engem útközben is bármikor átirányíthatnak másik útvonalra, akkor pedig elkerüljük egymást. Igazából még a benzinkút dolgozói is belenyúlhattak volna a táskába, de nem tették. Végül ők adták át a rendőrségnek is a táskát, és így került vissza a tulajdonosához.


Ő teljesen meglepődött, nem számított rá, hogy viszontlátja valaha a pénzét és az iratait.

Minden elismerésünk Márknak! Valószínű sokan nem így cselekedtek volna, de Márknak helyén volt a szíve! Egy megosztást igazán megérdemel a hős kamionos!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!