Header Ads

Édesapám rákos volt, három napig kellett várakoznia étlen-szomjan ebben a magyar kórházban a vizsgálatra, majd hazaküldték! Ami ezután történt azt nem kívánom senkinek, hogy át kelljen élje!

Édesapám rákos volt, három napig kellett várakoznia étlen-szomjan ebben a magyar kórházban a vizsgálatra, majd hazaküldték! Ami ezután történt azt nem kívánom senkinek, hogy át kelljen élje!
Még most sem sikerült feldolgozni a történteket! Azért osztom ezt meg veletek, hogy lássátok, évekkel ezelőtt is így mentek a dolgok kis hazánkban! Akkor sem volt semmivel sem jobb az egészségügy!

Budapesten a Dózsa György úti MÁV kórházban feküdt a 76 éves édesapám. Hasnyálmirigy rákja volt, ami később a vizsgálatok után derült ki, amire három napig kellett várnia étlen-szomjan, mert hiába feküdt bent a kórházban, nem került sor a vizsgálatára, mivel a kinti betegeket is soron kívül hívták be.

Ott ült a doktor úr szobája előtt napokig, reggeltől estig! Még csak beutalót sem adott neki az orvos a CT vizsgálatra, azt a családra bízta, hogy intézzük el, mert két hónap múlva meg kell operálni az Üllői úti klinikán. Addig haza jöhetett.

Mivel nem sikerült a CT-t elintézni 2 hónapon belül, az orvos megműtötte nélküle, két hónap várakozás után. A műtét után közölte a férjemmel, hogy minden rendben van, még focizni is fog az apám. Ahányszor látogatni mentünk, mindig óriási fájdalmai voltak, de az orvos vagy ügyeletes, soha nem volt kéznél. Hiába kerestük a nővérek válasza mindig az volt, hogy a doktor úr súlyos betegnél van.Naponta ötször is bementünk, mert nem bírtunk megmaradni otthon. Kár, hogy elfelejtettem az orvosok neveit, mert azt is kiírnám ide, hadd szégyenkezzenek.

Ez az egészségügy már 2010-ben így működött, ma meg még borzasztóbbak a körülmények.

Soha nem fog eltűnni belőlem a fájdalom, ahogy szenvedett. Két hónap szenvedés várt még rá otthon, egy falat étel nélkül, mivel nem bírt enni! Két hónap után elhunyt! ISTEN BÜNTESSE MEG ŐKET,ADJA RÁJUK IS AZT, AMIT NEKÜNK VÉGIG KELLETT NÉZNÜNK ÉS ÉREZNÜNK!!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!