Header Ads

Könyörgöm segítsetek egy megosztással! Kétségbeesve keresem a kisfiam Barnit, akit nem hozott haza az apja a láthatásról, és azóta nyomuk veszett.

Könyörgöm segítsetek egy megosztással! Kétségbeesve keresem a kisfiam Barnit, akit nem hozott haza az apja a láthatásról, és azóta nyomuk veszett.Sziasztok! Kérlek segítsetek egy megosztással!

Kétségbeesetten keresem a kisfiam Barnit, akit 2017. Szept. 10-én nem hozott haza az apja a láthatásról, és azóta nyomuk veszett. Barni 3 éves, szőke, kékes zöldes szemű, vékony testalkatú kisfiú. Lehetséges hogy levágták a haját hogy másképp nézzen ki. Az apja 190cm magas, kék szemű, barna hajú. Valószínűleg kettesben mutatkoznak, de lehet hogy egy 25 év körüli, barna hajú, kb 165cm magas nővel és a 3-4 hónapos csecsemőjével egy családnak mutatkozva utaznak.


Feltehetően egy 15 személyes fehér Mercedes Sprinter-rel közlekednek, kb. 15cm vastag piros csíkkal az oldalán.

Aki látja őket kérem azonnal hívjon engem vagy a rendőrséget az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 432 5099
Rendőrség: +36 1 299 2622
kir.22rk.dl@budapest.police.hu


Rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a képen látható Bereznay Attila Barnabást felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

Érünk Titeket osszátok, hogy minél hamarabb megtalálhassuk Barnit és visszajuttassuk az anyukájához. Köszönjük!