Header Ads

Könyörgöm segítsenek! 67 éves vagyok és nem maradt semmim. Mindenem elvesztettem. A lányom elhunyt, a lakásmaffia kilakoltatott, albérletben élek, súlyos beteg vagyok - Nem kérek sokat, csak egy kis meleget!

Könyörgöm segítsenek! 67 éves vagyok és nem maradt semmim. Mindenem elvesztettem. A lányom elhunyt, a lakásmaffia kilakoltatott, albérletben élek, súlyos beteg vagyok - Nem kérek sokat, csak egy kis meleget!

Nem szoktam segítségért könyörögni, de sajnos most nincs más választásom. Albérletben élek 67 évesen, a lányom elhunyt és amikor már azt hittem rosszabb már nem lehet az életem, a lakásmaffia kilakoltatott, így elvesztettem a házamat is. Súlyos beteg vagyok, sokba kerülnek a gyógyszerek, a nyugdíjam pedig elmegy a rezsire és az albérletre.

Így fűteni már nem tudok magamra, mert nem tudom megvenni a tüzelőt! Nagyon szépen kérem Önöket, segítsenek egy kis tűzifával! A hirtelen rossz idő miatt, éjszakánként fázom, kabátban alszom, hogy melegen tartson és még csak most fog beköszönteni a tél.Könyörgöm osszák meg ezt a levelet, hátha eljut egy olyan jótevőhöz, aki tud rajtam segíteni! Köszönöm szépen előre is a megosztásokat!Ezen a címen vagyok elérhető:

Felsőgöd
Ságvári köz 1/b
Tomek Veronika
Ide kattintva találsz meg a Facebookon.

Segítsünk együtt Veronikának, legalább egy megosztással! Bízunk benne, hogy célt ér üzenete és többen is segíteni tudják őt tűzifával!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!