Header Ads

Figyelem! Hivatalos, novemberben érkezik a prémium minden nyugdíjas számára! Ekkora összeget kapnak pluszban a következő hónap elején!

Figyelem! Hivatalos, novemberben érkezik a prémium minden nyugdíjas számára! Ekkora összeget kapnak pluszban a következő hónap elején!

Az idei novemberi nyugdíjprémium maximum összege 12 ezer forint lesz, ennyit kaphat maximum egy nyugdíjas – írja a Magyar Idők. Az átlagos, 112 305 forintos nyugdíj esetén kapnak ennyit a nyugdíjasok, valamint az egyösszegű, 10 785 forintos emelés 22 785 forint pluszt jelent novemberben.

De ígérik, hamarosan dönt róla a kormány. Ha a 34 770 forintos átlagos özvegyinyugdíj-kiegészítést is megkapja a nyugdíjas, akkor az egyösszegű emelés 14 125 forint, a nyugdíjprémium 12 ezer forint, így összesen 26 125 forinttal kap többet novemberben.

A novemberi nyugdíjat, az egyösszegű emelést és a prémiumot november 10-én utalják a bankszámlákra és a postára. A kézbesítést november 15-től kezdik el.

Az Erzsébet-utalványokról még nem született döntés, hogy idén is kapnak e a nyugdíjasok, de ígérik hogy hamarosan erről is dönteni fog a kormány. Mindenesetre az előzetesek alapján úgy néz ki, van okunk a bizakodásra.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!