Header Ads

Friss!! Szörnyű tragédia történt! A vőlegényem autóbalesetet szenvedett és élet-halál között van! Könyörögve Kérlek Titeket Segítsetek! Jövőre lenne az esküvőnk!

Friss!! Szörnyű tragédia történt! A vőlegényem autóbalesetet szenvedett és élet-halál között van! Könyörögve Kérlek Titeket Segítsetek! Jövőre lenne az esküvőnk!Vonat ütközött személyautóval Hódmezővásárhely határában csütörtökön. Mint később kiderült, a baleset súlyos sérültje az Nb III-as Mórahalom VSE csatára, aki a balesetben rengeteg vért veszített, a család segítséget kér.

Egy fénysorompóval biztosított átjáróban személyautóval ütközött egy Szegedre tartó személyvonat. Az autót vezető 33 éves fiatalembert mentőhelikopterrel vitték kórházba.

A balesetet szenvedett játékos családja, barátai és ismerősei a Facebookon kérnek segítséget: Irányított véradással 0 Rh pozitív vércsoportú donorokat toboroznak. Bármelyik véradó állomáson lehet vért adni!

A Vöröskereszt szombaton 10 és 12 óra között már szervezett egy véradást, a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Házba, valamint Tápén is megtehették azt. úgy tudjuk, még mindig szüksége van vérre a súlyos máj és lép sérüléseket szenvedett fiatalembernek.

"Rendkívül megható, hogy ennyien eljöttek azért, hogy vért adjanak Imrének" - mondta a labdarúgó párja.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ második emeletén rendezte be a helyi Vöröskereszt a bázisát, a sor a félemeletnél állt.

Dudás Zita, Európa-bajnok szegedi búvárúszó így mesélt a történtekről:

“Onnan tudtam meg, baj történt, hogy nem érkezett haza. Előtte öt perccel beszéltünk ugyanis telefonon. Kint voltam a helyszínen, láttam, amint berakják a mentőhelikopterbe. Több olyan sérülést szenvedett, amiből egy is elég lett volna az esetleges tragédiához. De Imre nagyon erős, sportos a szervezete, nagyon küzd az életéért. Az orvosok lelkiismeretes munkát végeznek.”

Fábián Imre középen, a labdával. Korábban a Hódmezővásárhelyi FC csapatában játszott

Az egész ország drukkol neki, például egykori és jelenlegi játékos társai Dombóváron, Kaposváron, Pécsen, Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Mórahalmon. Úgy tudom, az ország több pontján is szerveztek javára véradást. Nagyon köszönök mindent, azoknak az ismeretleneknek is, akik szünet nélkül érdeklődnek az állapota felől. Erőt adhat neki, ha érzi ezt a nagy szeretet” – mesélte meghatottan Imre párja.


Ezúton kérünk minden jóravaló és vércsoportban alkalmas embert, hogy ha módjában áll, kérjük segítsen a fiatalemberen. A család és a párja nevében is, Köszönjük!

Kérünk Titeket Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson a család segélykérése és segíthessen Imrén! Köszönjük!

A családnak sok erőt kívánunk és kitartást kívánunk!


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!