Header Ads

Figyelem!! Ma este (2017.10.05-én) Telihold lesz! Mindent megmozgató energiák érkeznek! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Figyelem!! Ma este (2017.10.05-én) Telihold lesz! Mindent megmozgató energiák érkeznek! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Mindent megmozgató, ledöntő, alkalmanként – egyesek életében – akár romboló jellegű energiák érkeznek október 5-én (meg utána egy nappal). Tudod, mit? A rombolás nagyon jó dolog lehet, mert abból szökkenhet szárba valami új…

Tetőzés: 20:41

Meglehetősen extrém, erőteljes hatás jelentkezik, és ebben – úgy vélem – az is benne foglaltatik, hogy a Kos jegye az első a Zodiákus sorban. Aztán azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy a Mars és a Vénusz egzakt együttállása is ekkor esik meg.

Ez a Telihold megtöbbszörözi a tettvágyat, cselekvőképességet, ugyanakkor olyan irányba is eltolhat, ami a “nem feltétlenül jó vagy tisztességes” kategóriába sorolható. Amit eddig nem mertél megtenni, hát legalább most tedd meg! Kapsz hozzá hátszelet is. Bármilyen furán hangozzék: rombolj bátran, de okosan! Mondd ki, hogy “kösz, nem” vagy “kösz, elég volt!” Mert ez is cselekvés, s az is lehet, hogy a létező legjobb!Minden, amit ellenségnek veszünk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.

Ne legyetek türelmetlenek magatokkal szemben, lehet hogy elsőre nem sikerül minden romboló lelki méregtől megszabadulni.

Osszátok, hogy minél több embert elérjen a Telihold áldásos hatása!!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!