Header Ads

Szenzációs bejelentés! Nem csak a nyugdíjasok kapnak Erzsébet utalványt! Itt a lista, idén pontosan kiknek jár!

Szenzációs bejelentés! Nem csak a nyugdíjasok kapnak Erzsébet utalványt! Itt a lista, idén pontosan kiknek jár!

Nem csak a nyugellátásban, hanem különböző járadékokban részesülők is kaphatnak étkezési Erzsébet-utalványt!

Bejelentették, hogy a kormány már 32 milliárd forintot el is különített az idei év végi prémiumra, amit a nyugdíjasok fognak megkapni! Így már szinte biztosan lesz nyugdíjprémium év végén, örülhetnek a nyugdíjasok és a nyugdíjszerű ellátást kapók! További szenzációs bejelentés, hogy jó eséllyel idén Karácsony előtt is lesz ismét Erzsébet utalvány osztás, több, mint, 2,6 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátására jogosult fog idén is Erzsébet utalványt kapni. EZT mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

Itt a lista, kik fognak Erzsébet utalványt kapni! Egyszeri juttatásként, egy alkalommal személyenként 10 000 forint értékű étkezési Erzsébet-utalványban kell részesíteni azt a személyt, akinek:

2016 decemberére öregségi nyugdíjat, özvegyi nyugdíjat, szülői nyugdíjat, árvaellátást, baleseti hozzátartozói nyugellátást, mezőgazdasági szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékot, mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi, özvegyi járadékát, korhatár előtti ellátást, szolgálati járandóságot, átmeneti bányászjáradékot, balettművészeti életjáradékot, rokkantsági ellátást, rehabilitációs ellátást, baleseti járadékot, rokkantsági járadékot, bányászok egészségkárosodási járadékát, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát, vagy a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásokról szóló kormányrendelet alapján folyósított ellátást, illetve ha a polgármesterek közszolgálati járadékát kapják.

Emellett számíthatnak az ajándék utalványra a honvédek jogállásáról szóló törvény szerinti kiegészítő rokkantsági támogatást, a honvédek jogállásáról szóló törvény szerinti, valamint a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló törvény szerinti kiegészítő hozzátartozói támogatást kapó személyek is.

Ha számodra is hasznos információval tudtunk szolgálni, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!