Header Ads

Ezzel az új szerrel kábítják el a fiatal lányokat a Balaton Soundon! Pár napja már Magyarországon is megjelent! Kérjük osszátok, hogy megelőzhessük a bajt! Erről mindenkinek tudnia kell!

Ezzel az új szerrel kábítják el a fiatal lányokat! Pár napja már Magyarországon is megjelent! Kérjük osszátok, hogy megelőzhessük a bajt! Erről mindenkinek tudnia kell!

Különböző formákban beszerezhető káb...szerről beszélünk. Lehet folyékony, por, vagy akár tabletta. Nincs semmilyen jellegzetes szaga és íze, ezért ez egy nagyon erős fegyver a szórakozóhelyeken. Sajnos előfordult már számos olyan eset, amikor ezt a GHB-t adták be védtelen nőknek, hogy könnyű szerrel, elcsábítható célpontokká váljanak.

Easy Viola-nak hívják a bűnözők, ezt az új, nagyon erős szert. Ha rendesen jársz akár Te, vagy akár a gyermeked diszkóba, figyelmeztesd, hogy ne fogadjon el senkitől sem italt, és csak olyat fogyasszon, amit előtte bontottak fel.

Az Easy Viola egy illegális dr..g, amely elzsibbasztja az áldozat testét, elveszíti tőle a tér és időérzékét és könnyen irányíthatóvá válik.

Miután elfogyasztotta valaki ezt a káb...szer (GHB), a tünetek 10-20 perc után kezdenek megjelenni. Az alábbiakban leírjuk a leggyakoribb, és legsúlyosabb tüneteket. Hogy milyen tüneteket eredményez, az attól is függ, hogy milyen mennyiségű dózist kapott a szervezet. A túl nagy dózis halálhoz is vezethet.

Ezek a tünetei, ha az Easy Viola a szervezetbe kerül?  • Álmosság, fáradtság és gyengeség
  • Reggeli rosszullét és hányás
  • Koordináció, egyensúly elvesztése
  • Légzési nehézségek
  • Alacsony vérnyomás
  • Az ítélőképesség és akarat hiánya
  • Hallucinációkat és félrebeszélések
  • Görcsök
  • Kómás állapot


Nagyon fontos! Hívja fel gyermekei és ismerősei figyelmét erre a rendkívüli veszélyre! Ezzel elkerülhetővé válik, hogy ők is a szer áldozatává váljanak! Csak azokból az ételekből és italokból fogyasszon, amelyek megbízható forrásokból származnak! Maradjanak együtt a baráti társaságukkal és ne menjenek el idegenekkel italozni! Köszönjük, hogy elolvasta ezt a felhívást!

Kérjük ossza meg ezt a cikket, hogy minél több ember értesülhessen erről a veszélyről!


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!