Header Ads

" Ezt is tegyétek ám ki a Facebook-ra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt! " - Dühös taxis üvöltözött a mentősökkel, akik épp minden erejükkel életet mentettek. Így reagált az esetre:

" Ezt is tegyétek ám ki a Facebook-ra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt! " - Dühös taxis üvöltözött a mentősökkel, akik épp minden erejükkel életet mentettek. Így reagált az esetre:A feldühödött taxis teli torokból, állat módjára üvöltött a mentősökkel, akik épp minden erejükkel azonnali életmentő beavatkozást hajtottak végre.

Eszméletlen férfit vitt a szirénázó esetkocsi a zsúfolt budapesti belvárosban. A piros lámpánál feltorlódott autók utat engedtek neki, ám a mentőnek a lámpán áthaladva hirtelen meg kellett állnia. A szállított beteg állapota ugyanis változott. Azonnali emelt szintű légútbiztosításra volt szüksége, amit nem lehet menet közben megtenni.

A buszsávban ezzel egy időben, egy taxi áll be a mentő mögé, ami pár perce még elszáguldott mellette a sorban. Vélhetően a taxis nem tudta, mi is zajlik épp a mentőben, mert folyamatosan dudaszó kíséretében kérte számon a mentősöket, hogy miért álltak most meg a buszsávban.

Idézzek a taxis szavait:

„Ide kellett annyira rohanni? Mi a …ért nem állsz be egy parkolóba? Ezt is tegyétek ám ki a Facebook-ra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt!”- ordította dühösen az 50 év körüli taxis. A mentősök meg is fogadták a férfi tanácsát, és nagyon elegánsan reagálták le az ordítozását a közösségi médiában:

Az OMSZ ezt a bejegyzést tette közzé:


“Ezúton is köszönjük az ötletet. Bajtársaink akkor idő hiányában nem tudtak reagálni a kritikátlan megnyilvánulásra, de a folyamatos dudaszó mellett végzett sikeres beavatkozást követően, stabil állapotban szállíthatták tovább a beteget. A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, Bajtársainknak gratulálunk!”

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!