Header Ads

Ez a roma pár azt állította azért nincs a kislánynak anyakönyvi kivonata, mert otthon született - Aztán kiderült a megdöbbentő igazság. A rendőrség most Linda igazi szüleit keresi!

Ez a roma pár azt állította azért nincs a kislánynak anyakönyvi kivonata, mert otthon született - Aztán kiderült a megdöbbentő igazság. A rendőrség most Linda igazi szüleit keresi!A 39 éves roma férfi és felesége felborzolta a kedélyeket, illetve pontosabban nem is ők, hanem hófehér bőrű, kék szemű lányuk Linda, akinek a születési anyakönyvi kivonatát nem tudták bemutatni amikor a Rendőrség lakossági bejelentés alapján előállította őket. Azzal védekeztek, hogy a kislány otthon született, egészséges volt, és ezért nincs meg az anyakönyvi kivonat. Egy kis nyomás hatására csak elő került a születési anyakönyvi kivonat, amelyet azonnal a legfelsőbb bíróságra vittek az ügyészek, és gyorsított eljárásban kezdték vizsgálni ezt az egész kusza történetet.

Kiderült ugyanis, hogy a születési anyakönyvi kivonat valószínűleg hamis lehet, de nem lehet bizonyítani, ugyanis a roma asszonynak tényleg volt egy olyan korú lánya, mint Linda. A papírokon pedig azt nem lehet sehol megtalálni, hogy a kisgyerek bőrszíne és szemszíne milyen, tehát joggal állíthatják azt, hogy az ő gyerekük a szőke kék szemű Linda. A modern technológiának köszönhetően azonnal DNS vizsgálatra kötelezték a szülőket, aminek az eredménye egyértelművé tette, hogy a kislány biológiai szülei nem ők. Ezek után viszonylag felgyorsultak az események, a szülőket előzetes letartóztatásba helyezték, a gyereket a gyámügy elvette tőlük, és ideiglenesen elhelyezték nevelőszülőknél.

A párt 19 év börtönre ítélték emberkereskedelemért, kiskorú veszélyeztetésének bűntettéért, és korábbi ügyeiket is újra elővették, és halmazati büntetésként eltiltották őket a közügyektől.


A kislány valódi szüleit továbbra is keresik a hatóságok de lehet hogy soha nem fog sikerülni a nyomukra bukkanni!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!