Header Ads

Ez a férfi tegnap kitépte a nagymamám nyakából a nyakláncot! Segítsetek előkeríteni! Az esetről videófelvétel is készült! Nézzétek milyen aljas módon tette...Osszátok!

Ez a férfi tegnap kitépte a nagymamám nyakából a nyakláncot! Segítsetek előkeríteni! Az esetről videófelvétel is készült! Nézzétek milyen aljas módon tette...Osszátok!Budavári Richárd osztotta meg az alábbi bejegyzést közösségi oldalán! Segítsetek előkeríteni ezt a férfit. Köszönjük előre is a megosztásokat!


Pár nappal ezelőtt a nagymamám nyakából kitépte a nyakláncot ez az ismeretlen férfi.. Ha bárki felismeri, tud róla valamit értesítsen minket vagy a rendőrséget.Íme a rendőrségi felhívás:

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/2895/2017. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. október 10-én 11 óra és 12 óra között Budapest X., Hang utcában a sértett nyakában lévő nyakláncot letépte és elhagyta a helyszínt.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera felvételén szereplő férfit. Az ismeretlen elkövető 30 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke felsőt, kék farmermellényt valamint kék farmernadrágot viselt.

Az esetről felvétel is készült:
A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!