Header Ads

Egyedül nevelem 4 gyermekemet! Ez a nő ellopta a táskámat benne a fizetésemmel, ami a teljes vagyonunk volt! Kérlek segítsetek megtalálni! Osszátok!

Egyedül nevelem 4 gyermekemet! Ez a nő ellopta a táskámat benne a fizetésemmel, ami a teljes vagyonunk volt! Kérlek segítsetek megtalálni! Osszátok!Kétségbeesett anyaként kérném a segítségeteket egy nagyon fontos ügyben!

2017. szeptember 4-én 14 óra 30 perc körül, az egyik győri élelmiszer áruházban vásároltam. A táskámat a bevásárlókocsiba raktam. Az abban lévő mobiltelefonnal, készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt, az alábbi képen látható nő ellopta. A táskában benne volt még a fizetésem is, amit előtte vettem fel az automatából.

Egyedül nevelem 4 kiskorú gyermekemet és nem tudom, hogy miből fogom ezt a kiesett pénzt pótolni! Nagy veszteség ez a családunknak. Szerencsére a nőről biztonsági felvétel készült!

Kérlek Titeket osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a fotó és a rendőrség megtalálhassa!


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!