Header Ads

Drága ellenőr nénik! Amit ma reggel a kislányommal műveltetek több mint gyalázatos! Már ő is tudja nektek köszönhetően: A hatalomtól félni kell! - Ilyen emberek vagytok!

Drága ellenőr nénik! Amit ma reggel a kislányommal műveltetek több mint gyalázatos! Már ő is tudja nektek köszönhetően: A hatalomtól félni kell! - Ilyen emberek vagytok!


Igen kedves ellenőr nénik! Igazuk van! Hadd tudja meg a gyerek is, minél előbb, hogy ez egy "igen-igen kemény világ..." !

Ma reggel kislányom, aki már a "nagylányság" határán áll igaz, de még mindig nincs 13 éves, 2017 október 18-án 07 óra 09 perckor a szegedi közlekedés 19-es számú vonalán az Ifjúsági Ház megállóban felvett ténymegállapítás alapján ceruzával kitöltött tanulói bérlettel utazott, és ezzel olyannyira megsértette a szolgáltató által meghirdetett utazási feltételeket, hogy leszállították a buszról, jegyzőkönyvet vettek fel vele, majd a kezébe nyomtak egy 11 ezer forintról szóló csekket! Végül pedig aláíratták vele, hogy milyen törvényi paragrafusokat sértett meg viselkedésével.


Kedves drága ellenőr nénik!

Nem esett meg a szívetek egy 7. osztályos kamaszlány kétségbeesett, sírós, ijedt tekintetén? Nem jutott eszetekbe csak "úgy" figyelmeztetni, hogy írja át tollal a diákigazolványa számát a bérletén, hogy aztán nyugodtan tovább utazhasson az iskolájába? Biztos, hogy mindenki csaló, aki ceruzával tölti ki a bérletét? Képzeljétek el, drága ellenőr nénik, hogy még én is leellenőriztem, hogy ráírta-e az igazolvány számot a bérletre, de valahogy nem tűnt fel, hogy ceruzával írta. Lehet, azért, mert a mai tollak már ceruzavékonyságúan is foghatnak, vagy azért, mert eszembe sem jutott.

Hatalmasat hibáztunk, nem tagadom. Olyan nagyot, hogy 900 Ft-ot kell még fizetnünk, de ha ezt mégsem tennénk meg 3 munkanapon belül, akkor 11 ezer forintos lesz a büntetésünk. Említhetnék olyan nagy szavakat, hogy hova tűnt az emberség, de inkább arra hívnám fel a figyelmeteket és a SZOLGÁLTATÓ figyelmét, hogy mi lett volna, ha a kislányom ettől a procedúrától úgy elkeseredik, hogy világgá megy, a kezében a 11 ezer forintos csekkel? Jó az, hogy egy iskolába igyekvő gyereket megakadályoznak abban, hogy időben oda is érhessen. Belegondol valaki abba, hogy egy kiskorúval iratnak alá olyan dolgot, amiről fogalma sincs? Lehet, hogy vissza kellene hozni az arcképes igazolványokat, ha már ennyire félnek a csalóktól.

Arra azért kíváncsi lennék mit tettek volna, ha egy 8 éves kisiskolást kaptak volna rajta a csaláson! Úgy látom ezzel hamar elérik azt, hogy ezek a gyerekek megtanulják, "A HATALOMTÓL FÉLNI KELL!"


Biztosan jó érzés volt nektek is, hogy 2017. 10. 18-án 07.09 perckor ti is gyakorolhattátok valakin a hatalmatokat, amikor leszállítottátok a gyerekemet a troliról, és felvettétek a jegyzőkönyvet! Gratula!

Remélem sokan meg fogják osztani, hogy láthassa ország-világ a történetünket! Szégyen ami ebben az országban folyik!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!