Header Ads

Döbbenetes! Öngyilkosságot követett el Gáspár Győző! Így mentette meg Bea asszony az életét!

A legutóbbi NAV-botrány kirobbanása óta Győzike alól teljesen kicsúszott a talaj. A zenész minden fellépését lemondták, vállalkozásai nem hoznak pénzt, és minden energiáját felemészti a nyomozás miatti stressz.Öngyilkosságot kísérelt meg.

Erről a Facebook-oldalán vallot ismerőseinek, követőinek.

"Csak a színpadon érzem jól magam. Ha a shownak vége, rosszullétek törnek rám, és olyan halálfélelem gyötör, amit csak erős gyógyszerekkel tudok uralni. "Nyugtatókon és altatón élek, de aludni már ezekkel sem tudok"

- Nyilatkozta megtörve Győzike, aki nem látott más kiutat, el akarta dobni az életét. "Minden bizodalmam odalett és annyira elkeseredtem, hogy öngyilkos akartam lenni. Akkor is Bea mentett meg! A gyerekek rohantak sírva Beához, hogy szedjen ki a kocsiból. Neki köszönhetem, hogy élek"

Begyógyszereztem magam majd beültem az autó volánja mögé.

„Szégyellem magam, de Bea lett a család közepe, a családfenntartó. Az összes fellépésemet, haknimat lemondták, idén már nem állok színpadra. Szerencsére Beát egyre több helyre hívják főzni, sokat jár rendezvényekre, zsűrizni, reméljük, hogy hamarosan még jobban beindul majd az üzlet” – nyilatkozta a Blikknek a Romantic frontembere.

Felesége természetesen érzelmileg is támogatja a labilis Győzikét. „Bea nagyon odafigyel rám, azt is nézi, hogy rendesen szedjem a gyógyszereimet. Ha nagyon el vagyok kenődve, akkor azt mondja nekem, hogy gondolkozzak el azon, hogy miért jó élni. Mondja, hogy nézzek rá a két lányomra, és ne adjam fel.”

Bea asszony szerint egyébként családi vállalkozásként viszik az ő főzőshow-ját, amibe mindenki besegít.


„Evelin kezeli a közösségi oldalaimat. Én ehhez már öreg vagyok, nem értek hozzá, Győző meg producerként, menedzserként segít. Most például segít leszervezni egy workshopot, amit novemberre tervezünk. De hívnak cégek, wellness-szállodák, hogy zsűrizzek, főzzek nekik, ebben látjuk most családi szinten a potenciált” – árulta el Gáspár Bea.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!