Header Ads

Borzalom, ami Anna nénivel és férjével történt! EZT nem hagyhatjuk! Ők nem isznak, nem dohányoznak és sosem kérnek senkitől! De most hatalmas szükségük van a segítségre! OSSZÁTOKSzeretnénk tehát bemutatni nektek Anna nénit, aki jelenleg nagyon nehéz helyzetbe került, férjével hajléktalanként, a Duna-part budafoki részén élnek, a férj által készített kis viskóban. Nem isznak, nem dohányoznak! Tisztálkodnak is a kereteiken belül és a lehetőségeikhez mérten. A néni főz, ha van mit, tehát próbálnak emberi életet élni.A fotó nem illusztráció, a fotón Anna néni látható!

A Duna-parton munkálatok kezdődtek, teljesen ledózeroltak mindent. Az ő kis viskójuk is ezen a területen áll. A hét végéig kaptak haladékot, hogy kiköltözzenek!

Abban kérnénk a segítségeteket, hogyha bárki tud üres hétvégi házról, üres telekről ahova a kis bódéjukat áttelepíthetnénk, vagy bármely más megoldásról, kérjük keressen meg bennünket.


Akár a kertet rendbe teszik cserébe vagy állatokat gondoznak vagy bármi más is szóba jöhet!
Kérünk benneteket, ne hagyjuk, hogy ez a két kis öreg ilyen megalázóan reménytelen helyzetben maradjon.

Amennyiben egyéb módon szeretnétek segíteni a házaspárnak, úgy a szokásos módon jelezzétek kérlek, anyagi felajánlásotokat pedig szeretettel várjuk.

Kapcsolat: mentsmegalapitvany@gmail.com

Minden megosztás hatalmas segítség lehet Anna néniéknek! Kérünk szépen benneteket, hogy küldjetek neki néhány jókívánságot, támogató szívecskét és osszátok meg, mert SEGÍTENI JÓ!!
Forrás