Header Ads

Aki tud Kérem Segítsen! Ez egy nyilvános/nyílt levél a gyermekem édesanyjának! Kérem aki tudja juttassa el a fiamhoz ezt az üzenetet! Nagyon fontos, hogy erről tudjon! Osszátok!

Aki tud Kérem Segítsen! Ez egy nyilvános/nyílt levél a gyermekem édesanyjának! Kérem aki tudja juttassa el a fiamhoz ezt az üzenetet! Nagyon fontos, hogy erről tudjon! Osszátok!Az alábbi nyílt levelet Ifjovics Zsolt tette közzé közösségi oldalán. Szeretnénk neki segíteni ezért osztjuk meg most veletek is.

AKI TUD KÉREM SEGÍTSEN!! Ez egy nyilvános/nyílt levél a gyermekem édesanyjának!!! Kérem aki tudja juttassa el a fiamhoz ezt az üzenetet!!! 😢

Drága kisfiam!!!

Ismét eltelt egy hét hogy még egy képet sem kaptam rólad! Én próbálom felvenni a kapcsolatot az anyáddal de részéről ez mindhiába, mert esélyt sem ad arra hogy láthassalak, találkozhassak, veled lehessek!
Amint a képen is látszik Hiányzol nagyon Bence és szeretnélek látni, veled lenni! Nincs hónap, nap, óra, perc, másodperc hogy ne gondolnék RÁD!!! Szeretném az apaságból kivenni a részem és hogy tudd, bármiben, bármikor számíthatsz rám!!!

Hiányzol kisfiam!!! 😭

Osszátok, hátha eljut ez az üzenet Zsolt kisfiához!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!