Header Ads

A mai lett életem legszomorúbb napja! Elképesztő az a fájdalom és elkeseredettség ami most bennem van! Azért írom ezt a levelet, hogy megkérjelek benneteket erre a nagyon fontos dologra!

A mai lett életem legszomorúbb napja! Elképesztő az a fájdalom és elkeseredettség ami most bennem van! Azért írom ezt a levelet, hogy megkérjelek benneteket erre a nagyon fontos dologra!

Orvosként segíteni szoktam a nőknek életük legnehezebb és legszebb pillanatában és mikor a szülőszobában vagyunk, imádkozni szoktam Istenhez, hogy áldja meg az összes édesanyát.

Leírhatatlan a fájdalom, amin átmennek, nem számítva azt a 9 hónapot, amikor türelmesen viselik a terhességet. Sok nehézségen mennek keresztül, hogy új életet hozzanak létre.

Ma sírnom kellett. Zokogott a lelkem, mert elvesztettem egy nőt. Mindig arra kérem Istent, hogy ez soha ne történjen meg, de néha Istennek más tervei vannak.

Miért annyira fájdalmas ennek a nőnek az esete? Férjével 14 évig küzdöttek, hogy gyermekük születhessen. Mindet kipróbáltak, beleérve a mesterséges megtermékenyítést. Az emberi tudásnak köszönhetően, a petefészek ciszták ellenére végül teherbe esett és úgy tűnt, hogy minden rendben van és éreztem, hogy Isten velünk van.

9 hónap múlva férjével rohantak a kórházba, és én mindent megtettem, hogy segítsek neki a szüléskor. Órákig tartott a vajúdás, a fájdalom pedig intenzíven erősödött, ezért úgy döntöttünk, hogy megcsászározzuk.

A nőt elvesztettem, a baba pedig túlélte. Mielőtt utolsó leheletét kiengedte, karjába vette a kisbabát és elmosolyodott, majd így szolt: “Csodálatos Istenünk van”, aztán átadta lelkét.

Töprengeni kezdtem, nagyon szomorú voltam és nekem kellett közölnöm a szomorú hírt a férjével. Amikor közöltem vele, hogy mi történt, a férfi elájult. Tragédia érte őket életük legboldogabb napján.

Ma egy életet veszítettünk el azért, hogy egy másikat megmenthessünk.

Mindenkit arra kérek, hogy tartsák tiszteletben a nőket, mert néha a halál völgyén mennek át azért, hogy új életet adhassanak. Tiszteljétek édesanyátokat, feleségeteket, nővéreteket!

Nem kicsi feladat 9 hónapig egy kisbabát hordozni és a szülés is nagy erőfeszítéssel jár. Ne feledjétek, hogy mekkora áldozatot hoztak éretted!Mindennap azért imádkozom Istenhez, hogy védje meg azokat, akik ezt a cikket olvassák, különösen a terhes nőket.

Kedves férfiak, tiszteljétek feleségeiteket, mert megérdemlik. Isten óvja és védelmezze az összes terhes nőt, és segítsen nekik sikeresen átmenni a születés csodáján!


„Soha a nőkről csúnyán ne beszélj, nincs oly alantas asszonyi személy, aki ne volna méltó tiszteletre: hisz asszony nélkül férfi nem születne.” 
Pedro Calderón

Isten áldja meg a nőket!

Kérlek osszátok meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az írás, ezzel tisztelegve a nők előtt!!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!