Header Ads

A hétvégén felmentünk este a barátommal szórakozni, amikor hirtelen egy 4 fős roma társaság jött oda hozzánk. Ami ezután történt, azt senki ne élje át még egyszer! Ezért szeretném, hogy Osszátok!

A hétvégén felmentünk este a barátommal szórakozni, amikor hirtelen egy 4 fős roma társaság jött oda hozzánk. Ami ezután történt, azt senki ne élje át még egyszer! Ezért szeretném, hogy Osszátok!
Az alábbi, korántsem mindennapi történetét, Vigvari Kitti osztotta meg, az egyik facebook csoportban! Szeretnénk mi is segíteni az ügyben, ezért tesszük most közzé a számotokra! Olvassátok nagy figyelemmel és vigyázzatok, nehogy Ti is hasonló módon járjatok!Tehát, ha esetleg az elmúlt pár napban bárkivel előfordult ehhez hasonló eset és bármi olyan információval rendelkezik, ami segíthet az ügy előbbre vitelében, annak megköszönöm előre is a segítségét, aki pedig a belvárosban mozog, az erre a trükkre fokozottan figyeljen oda, mert elég kellemetlen tud lenni két perc alatt 300 ezer eltűnése.Annak érdekében, hogy minél több ember értesülhessen róla és elkerülhetőek legyenek az efféle bűncselekmények, kérlek benneteket osszátok! Ne váljon senki az áldozatukká!

Köszönöm! Kitti

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!