Header Ads

A 92 éves bácsinak senki nem tudott segíteni, ezért kizavarták a bankból - majd megérkezett Ez a rendőr és olyat tett, amire senki nem számított!

A 92 éves bácsinak senki nem tudott segíteni, ezért kizavarták a bankból - majd megérkezett Ez a rendőr és olyat tett, amire senki nem számított!Egy idős férfiről szól ez a történet, aki nagyon ideges lett valami miatt a bankban és egy rendőr, Robert Josett sietett a segítségére.

A férfi csak pénzt szeretett volna felvenni a számlájáról. De mivel az igazolványa lejárt. Frusztrációja egyre csak nőtt, mert senki nem tudott segíteni neki. A bank szabályi azt mondják ki, hogy egy pénzfelvételhez kötelező felmutatni a személyi azonosságot igazoló okmányt, de ezt a 92 éves bácsi nagyon nehezen értette meg.

A férfi nagy felfordulást okozott, Robert Josett rájött, hogy be kell avatkoznia.

De ahelyett, hogy az idős férfit kivitte volna a bankból, és hagyta volna az utcán, Robert elvitte a férfit a DMV-hez, és segített neki az igazolványa meghosszabbításában

Ezek után a rendőr, Robert Josett tillbaka a 92 éves bácsival visszament a bankban még zárás előtt és így a bácsi ki tudta venni a pénzt.A Montebello-i rendőrség készített egy képet Robertről, amint a nyugdíjas bácsival visszamegy a bankba és a képet feltették a Facebook-ra. Ezt a fotót 40 000-en osztották meg.Egy olyan korban, amikor a rendőrséget gyakran kritizálják a tetteikért, ez a tiszt nagyszerű példája annak, hogyan kellene a rendőrségnek működnie.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel, ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet!