Header Ads

4 éves korom óta vese beteg vagyok! Most, hogy párommal szakítottunk a lelkem károsodásával a vesém is elkezdett! Kérlek adjatok erőt mert félek, hogy...


"A külső mindig mást mutat mint ami belül van.  4 éves voltam mikor kiderült, hogy vese beteg vagyok. Nemrég ért egy szakítás, ahol 5 évet voltam a "fiúval "... első kapcsolat...."Nekem neki is voltak hibáink, de ahogy lelkem károsodik, a vesém úgy romlik és romlik .... Napi szinten minden étel kijön újra belőlem. Kérlek szépen adjatok Nekem erőt!!
Műkörmösként dolgozok jelenleg 10-14 órákat.  Boldog vagyok, mert szeretnek a vendégeim és ez tart életbe.n Nem járok bulizni ..sőt sehova sem járok.  Mégis megkapom mindig a negatív jelzőket... 23 éves vagyok ,semmi mást nem kívánok ,csak hogy legalább a szeretteim, vendégeim, barátaim legyenek boldogok és soha se járjanak úgy mint én...  Ha valaki azt kérdezné mi motivál...  Talán az lenne a válaszom, hogy akinek tudok boldogságot okozzak...  Talán egy műkörömmel, talán azzal, hogy elmesélem az én történetem másoknak, akik tanulhatnak belőle. Hiszem, hogy a lélek romlása rá megy az egészségünkre! Mint idegileg úgy szervileg egyaránt.  Azt az egyet köszönhetem meg a rossz dolgoknak ,hogy akármennyire is most eltipor ,de tanulni fogok belőle Küzdök ellene ,és remélem lesz erőm küzdeni a jövőben is."


Kedves Tündi! A munkáid valami csodàlatosan szépek! Te magad is az vagy!Jó egészséget kitartàst kívánunk neked az élet minden területén! Ne emészd magad, élj boldogan, hogy a kis szerved gyógyulhasson! Sok sikert!


Kérünk minden kedves olvasót, aki átérzi Tündi helyzetét csak néhány kedves gondolatot, jókívánságot vagy csak egy motiváló lájkot küldjön neki!! Hálásan köszönjük!

Tündivel ide kattintva tudod felvenni a kapcsolatot a Facebookon keresztül!