Header Ads

3 teljes napja tűnt el az én drága szerelmem. Borzalom, ami történt! Könyörgöm segítsetek megtalálni Krisztinát! OSSZÁTOK


Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek megtalálni az én Krisztinámat. 72 óra telt el és a rendőrség szinte tehetetlen. Soha nem szoktam kérni senkitől semmit, de most hatalmas szükségem van minden egyes magyar emberre! Kérlek szépen osszátok meg Krisztina képét, hátha felismeri valaki!!!
Krisztina barátnőjével utazott haza Magyarországra, Tiszapalkonyára, de Nürnbergnél megálltak egy pihenőhelyen és ő bement a mosdóba....Azóta nem látta senki. Irtai, pénz, telefonja nincs nála. Semmi oka nem lett volna megszökni. Nagyon boldog volt, éppen bulit szerveztek neki a barátai a fogadtatására. Krisztinát mindenki szereti,mert egy csupaszív őszinte ember.

Azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Lakhelye: Tiszapalkonya

Személyleírás: magassága 158 cm, súlya 60 kg , vékony testalkatú, hosszú válig érő hajú.

Ruházata: :fekete nadrág, fekete műbőr kabát, piros utazótáska .

"Legyetek szívesek osszátok meg, mert belehalok, ha nem láthatom többé a szerelmem. Neki még rengeteg dolga van ebben az életben! Minden megosztás egy újabb remény a családja számára!"Kérjük, hogy aki Farkas Krisztina (47) jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget:
a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma.