Header Ads

Vakon neveli 4 gyermekét József. Ő soha nem kért még segítséget,most viszont MINDENKIRE szüksége van! Kérlek szépen osszátok meg!


Rácz József mondhatni, hogy valóban egy igazi hős. Vakon neveli 4 csodaszép gyermekét. Soha nem szerepelt egy műsorban sem, pedig sokan felkeresték már. Soha nem fogadott el anyagi támogatást, mert vakon is saját keze munkájával szerette volna megteremteni  családjának az élethez szükséges feltételeket. Azonban most a lakossághoz szólt, ugyanis olyan helyzetbe került, ahol nincs helye büszkeségnek, itt gyermekei életéről van szó! Kérünk szépen minden jóravaló embert, hogy legalább egy megosztással támogassa Józsefet és családját.


"Kedves Mindenki! Felajánlottak számunkra egy önkormányzati lakást, ami jelen pillanatban teljesen lakhatatlan. Olyan feltétellel kaptuk meg, hogy ezt augusztus végéig fel kell újítanunk. Azonban eddig még nem sikerült ezt megvalósítani és októberig kaptunk haladékot. Én nem kérek pénzt senkitől! Soha nem is kértem segítséget senkitől, próbáltam magam megoldani a problémáinkat és a lehető legtöbbet adni szeretett gyermekeimnek.  Becsületes ember vagyok, de most itt nincs helye a büszkeségnek! Kérlek szépen segítsetek! Ha valaki ért a kőműves munkához és van akár 1 szabad napja ránk, kérem segítsen,mert kifutunk az időből. Alapanyagot, használt ágyat, bútort, gyermekruhát, bármit nagyon boldogan elfogadunk és örökké hálásak leszünk érte! Könyörögve kérek minden jóravaló magyar embert, hogy segítsen, mert belehalok, ha elveszik tőlem a gyermekeimet, mert nem tudok számukra otthont biztosítani....Őket már nem veheti el tőlem a sors....MINDEN MEGOSZTÁST HÁLÁSAN KÖSZÖNÖK!"

Kapcsolat:  nyugodtsziv2015@gmail.com , Nyugodt Szív Alapítvány 1450 Budapest Pf. 138. 

Ha te is hozzájárulnál a sikerhez, akkor segíthetsz: a Nyugodt Szív Alapítvány számlájára utalva, a számlaszám: 11707000-20490166. A közleménybe mindenképpen bele kell írni, hogy Lakásfelújítás.

Szívből köszönjük, ha legalább egy megosztással segítesz Józsefnek és gyönyörű gyermekeinek!