Header Ads

Tragédia! Így találták meg a rendőrök, a tegnap eltűnt Csenge holttestét! Ki és miért tehette Ezt a lánnyal?

Tragédia! Így találták meg a rendőrök, a tegnap eltűnt Csenge holttestét! Ki és miért tehette Ezt a lánnyal?

Mint ismeretes, tegnap délután 3 órakor jelentették be, hogy eltűnt Kohán Csenge , a telefonja nem kapcsolható. A család, és mindenki együtt kezdte el a felkutatását, ez azonban nem vezetett eredményre. A mai napon a Rendőrség az alábbi közleményt adta ki :

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére 2017. szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt.

Úgy tudjuk, szombaton bulizni engedték el szülei a fiatal lányt, azzal, hogy este 22 óráig haza kell érnie. A lány nem ért haza, s mert hasonló esetben mindig telefonált, a szülők nagyon aggódtak miatta. Az eltűnés bejelentése után, a rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg.

A zoom.hu információi szerint a testet az egyik borsodnádasdi katolikus templom mellett, egy aknában találták meg, polgárőrök. Előző este még állítólag látták őt, amint szalonnát sütött egy barátnőjével az Alsó-tónál. A buliból hazafele történt valami végzetes Csengével!A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit, őrizetbe még nem vettek senkit.

FRISS:

Egyelőre meg nem erősített hírforrások alapján, a lányt egy részeg fiú kísérte haza, aki szintén a buliban volt. A lány meztelen volt, amikor a rendőrség megtalálta. Információnk szerint a rendőrség már kora hajnalban elvitte azt a férfit, aki a lányt hazakísérte, jelenleg is folyik a kihallgatása.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!