Header Ads

Történelmi pillanat Magyarországon! Ilyet még a NÉBIH sem látott soha! Döbbenetes felvételek! Figyelem! Az alábbi gyártmányú termékeket kerülje, NE fogyassza!

Történelmi pillanat Magyarországon! Ilyet még a NÉBIH sem látott soha! Döbbenetes felvételek! Figyelem! Az alábbi gyártmányú termékeket kerülje, NE fogyassza!

Azonnali hatállyal bezáratta a Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Hivatal azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei baromfi vágóhidat, amely – az ott készült videó alapján – nagyjából minden élelmiszer-biztonsági szabályt megszegett. A hivatal a hatás fokozására lassú, félelmetes, horrorokra hajazó zenét vágott a filmecske alá.

Az ellenőrök térdig jártak a csirketetemekben, amelyeket az ott dolgozók a padlóról felszedve továbbítottak emberi fogyasztásra készülő feldolgozásra, és ez még nem is a legdurvább.

A szakemberek az ellenőrzés során eddig több mint 24 tonna nem nyomon követhető, jelöletlen, illetve emberi fogyasztásra alkalmatlan terméket vontak ki a forgalomból, amiket emberi fogyasztásra szántak. További több mint 100 tonna, selejtként megjelölt húst megsemmisíttetnek.

 Itt a felvétel (Csak erős idegzetűeknek):

Az alábbi gyártmányú termékeket ne keresse, ha nem akar fagyasztás előtt kicsit már megromlott, vagy a rothadó húsléből felszedett csirkét enni:

- Dob-Tak Kft. (székhely:4531 Nyírpazony, Erdőföldi út 1.),
- a Profit-Food Kft. 4440 Tiszavasvári, Fehértói u. 0192/27 hrsz. alatti címen lévő baromfi vágó/daraboló egységében levágott baromfi, valamint a baromfi termékek tulajdonosa (bérvágató)

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen róla és elkerüljük, hogy bárki is vásároljon, a fenti gyártmányú termékekből!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!