Header Ads

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen borzadalom történhet! Leküldtem a kislányomat az alattunk lévő boltba, pár perc múlva sírva rohant haza! Nagyon vigyázzatok! Osszátok!

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen borzadalom történhet! Leküldtem a kislányomat az alattunk lévő boltba, pár perc múlva sírva rohant haza! Nagyon vigyázzatok! Osszátok!

Sziasztok! Megpróbálom leírni ami történt velünk, noha még mindig zaklatott vagyok! Ez múlthét vasárnap történt. X. kerület, Kőbányán! Épp az ebédet főztem otthon, mikor látom, hogy nincs elég összetevő a leveshez, ezért gyors leküldtem a kislányomat a hozzánk közeli kis boltba leveskockáért, meg egy kis vajért.

Mi a 4. emeleten lakunk, szóval eltart egy kis ideig, mire oda és visszaér. Teltek múltak a percek, mire egyszer csak megérkezett és sírva futott oda hozzám! Kérdezem tőle, mi történt? Még sose láttam ennyire zaklatottnak, ezért én is megijedtem hirtelen. "A bácsi a boltban hozzám ért tudod anyu ott lent.." Tessék? Kérdeztem vissza ledöbbenve? Tudod ki volt az? - Válaszolta, nem tudom, eddig soha nem láttam a bácsit. Ekkor elzártam a levest és rohantam le a lenti kisboltba, hátha az eladó többet tud mondani. Mérgesen és aggódva lefutottam és megkérdeztem az eladót, elmondva neki, hogy mit élt át a kislányom és hogy semmit nem vett észre ebből?! Ugyanolyan meglepődött képet vágott mint én, és még a kamera felvételt is megmutatta nekem, együtt néztük vissza! Rohadt mérges vagyok, mert persze, hogy nem látni semmit az elkövetőből mivel kitakarta az egyik Árú sor.

Tehát csak a kislányom elmondására tudok hagyatkozni, aki szerint egy kb 50 éves ápolatlan, szakállas és alacsony embert keresek, hogy elszámoltassam tettével! Én vagy a rendőrség! Haragszom az eladóra is, mivel elmondása szerint, nem emlékszik ilyen kinézetű vevőre!? Nem gondolom, hogy abban a pár percben ami az eset és az én megérkezésem az üzletbe között, olyan sok ember megfordult volna, hogy ne lehessen rá emlékezni. Magyarország 2018..!

Nem hiszem el, hogy valaki fogdossa a kislányomat és se a kamera se senki nem látja. Hogyan úszhatja meg ez a beteg "ember" az ilyet? Borzasztóan dühös vagyok, de nem csak az eset miatt, hanem azért is, mert tehetetlennek érzem magam! Mit tudok tenni, ha senki nem látott semmit? Még "szerencse", hogy a kislányomnak nagyjából sikerült feldolgoznia a történteket! Nekem még nem!Figyelem Kőbányaiak! Azért írtam le ezt az egészet, hogy ha lehet, innentől ha egy mód van rá, ne engedjétek le kisgyerekeiteket egyedül sehova! Én is hibáztam, hogy ilyen naív voltam és lemertem engedni... úgy látszik a mai beteg világunkban már ezt sem lehet...!

Kérlek titeket osszátok meg, hogy minél több ember tudhasson róla! Ki tudja, legközelebb hol bukkan fel ez a férfi! Legyetek nagyon óvatosak!
Köszönöm!
Bánáti Magdolna

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!