Header Ads

Pár perce történt....Keserves gyereksírást hallottam, kinéztem az erkélyről, egy 4-5 éves forma kisfiú volt az! Még most is döbbenten ülünk a történtektől!

Pár perce történt....Keserves gyereksírást hallottam, kinéztem az erkélyről, egy 4-5 éves forma kisfiú volt az! Még most is döbbenten ülünk a történtektől!Az alábbi történetet percekkel ezelőtt osztotta meg Font Kitti, az egyik facebook csoportban! Még most sem tudta igazán feldolgozni a látottakat!

Pesterzsébeten történt pár perccel ezelőtt.

Keserves gyermek sírásra lettem figyelmes mire kimentem az erkélyre. Velem szemben egy alig pár talán 4-5 éves kisfiú az utca túl oldalán. Kivehetetlen volt mit mond. Besétált az út közepére miközben autók jöttem mentek. Senki sem kérdezte meg tőle miért vám egyedül. Jött a villamos majd azt hittem felszáll mivel integetett neki. Párom lement megkérdezni tudunk-e segíteni közben pontosan 4-en sétáltak el mellette mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Én a rendőrséggel beszéltem míg a párom a kicsit nyugtatta. Először elment a szemben levő utcába és nem kert a segítségből hisz idegenek vagyunk számára.

Majd párom elkapta és nyakába borult sírva,mire jött egy kisteherautó...az édesapa és egy barátja ült benne. "Köszönöm,köszönöm...." Majd elhajtottak. Kérdem én...mind a villamos vezetőt,mind azt a 4 embert aki látta és elment mellette szerintük normális hogy vasárnap este 20:30 körül egy kisfiú teljesen egyedül kóborol a nyílt utcán?!?!?!


Elszomorító és egyben felháborító hogy mindig van leljebb! Köszönöm a rendőrségnek a készséges munkáját mert azonnal kapcsoltak és segítettek bár megoldódott ugyan addigra,de ez borzalmas. Mindketten megrázva és döbbenten ülünk itt és nem találunk szavakat!

Emberek könyörgöm figyeljünk már egymásra!!!! 🙏😥😡

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!