Header Ads

Ő itt Roland, aki elárulta, így vette el Csenge életét szombat éjjel! Szerintetek, mi lenne a megfelelő büntetés a számára?

Ő itt Roland, aki elárulta, így vette el Csenge életét szombat éjjel! Szerintetek, mi lenne a megfelelő büntetés a számára?


A rendőrség közzétette a videót, melyen látható a borsodnádasdi 17 éves lány megölésével gyanúsított fiatalember, akit a rendőrök a tetthelyre is visszavittek. Beismerő vallomást tett.

A 20 éves borsodnádasdi fiatalember ellen emberölés miatt indult eljárás.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a 17 éves K. Csenge bulizni indult barátaival szombat este. A szülők azzal a kikötéssel engedték el, hogy 22 órára haza kell érjen! De nem érkezett haza, ekkor a család kerestetni kezdte, majd a rendőrség végül a ruhátlan holttestét a település egyik katolikus temploma mellett, egy vízaknában találta meg.

A nyomozók büntetőeljárásban folytatták tovább a vizsgálatot. Több tanút is kihallgattak ki, majd hétfőn délutánra gyanúsítottja is lett az ügynek:egy 20 éves borsodnádasdi férfi.

A rendőrség adatai szerint a gyanúsított szombaton Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a lánnyal, akivel beszélgettek. A fiatal lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette. Az elsődleges szaktanácsadói vélemények alapján a lány halálát fulladás okozta.

Az elkövető, a középen látható fiatal férfi:
Vajon mi lenne a megfelelő büntetés a számára szerintetek? A börtönben már nagyon várják!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!