Header Ads

Már hosszú évek óta dolgozom biztonsági őrként a helyi Sparban, de amit tegnap át kellett éljek, azt amíg élek nem fogom tudni elfelejteni! Hogy lehet képes ilyesmire egy ember?!

Már hosszú évek óta dolgozom biztonsági őrként a helyi Sparban, de amit tegnap át kellett éljek, azt amíg élek nem fogom tudni elfelejteni! Hogy lehet képes ilyesmire egy ember?!Sparban dolgozom mint biztonsági őr. Szeretném megosztani veletek azt, ami tegnap történt velem.

Egy kislány és a testvére vásároltak. A kicsi lánynak volt egy kis táskája, amiben benne voltak a ruhái és a telefonja.

Vásárlás közben letette a földre, majd ott is felejtette.

Jött hozzám zokogva, hogy nem találja a táskáját. Visszanéztem az áruház kameráinak felvételét és azt láttam, hogy az édességeknél hagyta ott a táskát. Ahogy tovább néztem a felvételt, nagy megdöbbenésemre egy 50 év körüli férfi (magyar) felvette a földről, majd előre vitte a pénztárhoz. Miután beállt a sorba, belenézett a táskába és kivette belőle a kislány telefonját, az üres hátizsákot pedig, az újságok közé dobta.
Szegény kislány egyfolytában zokogott. Természetesen a feljelentés megtörtént és remélem a felvételek alapján nagyon hamar el is fogják kapni a férfit!

Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen erről a történetről!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!