Header Ads

Ma este (2017.09.06-án) van az aratás Teliholdja, ami elsöprő változásokat hoz az életedbe - Mielőtt tovább görgetsz, Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Ma este (2017.09.06-án) van az aratás Teliholdja, ami elsöprő változásokat hoz az életedbe - Mielőtt tovább görgetsz, Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!2017.szeptember.06 szerda telihold van - Ilyenkor hatalmas energiával képes teremtődni minden, ami elindul, vagy megszületik. Ez lehet gondolat, döntés, vagy cselekedet. Ebből adódik, hogy pozitív és negatív dolgok is teremtődhetnek. E napon a tudatosságnak óriási jelentősége van, hiszen gondolatainkat, érzéseinket tudatosan kell irányítanunk. Törekednünk kell arra, hogy jó szándékkal, szeretetből teremtsünk és adjunk magunkból energiát a külvilág felé.

Talán még te sem tudtad eddig, de minden telihold és újhold napján százszoros energiák szabadulnak fel. Vagyis, amit ezeken a napokon megteszel, százszorosan szállnak vissza rád, akárcsak a gondolataid; így érdemes nagyon figyelned arra, milyen pozitív és negatív dolgok jutnak eszedbe. Szeptember 6-án pedig ismét egy ilyen nap lesz, ugyanis jön az aratás holdja, ami nagyon sok változást hoz az életedbe.

Sokkal több mentális képességgel rendelkezünk, mint amennyinek tudatában vagyunk, és ezt most a telihold a Halak jegyében felébresztheti bennünk.

A szeptemberi telihold egyik különlegessége, hogy ha csak egyetlen apró lépést is teszel álmaid megvalósításáért, az nagy nyomot fog hagyni, és sokkal közelebb visz a sikerekhez, mint bármikor máskor. Nyugodtan tervezz előre ebben az időszakban, mert most sokkal tisztábban látod majd a végkimenetelt, mint az augusztusi telihold után.


Figyeljünk nagyon érzékenyen ezekre a megérzésekre és felismerésekre, amelyek alvás közben megnyilatkoznak előttünk – teljesen új utat nyithatnak nekünk a boldogsághoz!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!