Header Ads

" Kérlek Titeket Segítsetek! Kómában fekszik a fiam, a győri kórházban! Szörnyű balesetet szenvedett Várpalotán! Csak a gépek tartják életben! Osszátok! "

" Kérlek Titeket Segítsetek! Kómában fekszik a fiam, a győri kórházban! Szörnyű balesetet szenvedett Várpalotán! Csak a gépek tartják életben! Osszátok! "Szombaton szörnyű baleset történt Várpalotán a vidámparkban, mikor Műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta! A baleset során legalább hatan megsérültek.

Az egyik legsúlyosabb sérült édesanyja számára a Facebookon keresztül próbálnak segítséget kérni, szavait változtatás nélkül idézzük:

“Győriek! Nem szoktam segítséget kérni, de egy kétségbe esett Édesanya részére keresek egy helyet ahol aludhatna! A 18 éves Fiát tegnap Várpalotán súlyos baleset érte és a Győri Kórházban fekszik kómában! Aki tud kérem segítsen! Nappal a fia mellett szeretne lenni,csak éjjelre kellene a szoba! Köszönök minden segítséget!”

Megszólalt az édesanya is:
"- Csak a gépek tartják életben a fiamat, annyira megsérült, nem tudom, mi lesz?! Nagyon aggódom érte, itt vagyok vele Győrben, a kórházban, ezt mondta sírva megkeresésünkre Máthé Zoltánné, annak a fiúnak az édesanyja, aki életveszélyesen megsérült, amikor kiesett a hintából Várpalotán, szombaton este."

- Az orvos nyilatkozta: Nagyon Súlyos, életveszélyes az állapota a 18 éves koponyasérültnek, akit hozzánk szállítottak Várpalotáról, mondta el vasárnap Oláh Attila sebészprofesszor, a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója.

Csiszár Rebeka, a legsúlyosabb sérült jó barátja zokogva állt a hinta csonkjánál, a fiatal lányt szülei próbálták vigasztalni. Én most nem volt vele, de amikor meghallotta mi történt, teljesen kétségbeestem, azóta síró görcseim vannak. Szüleim hálálkodtak a sorsnak, hogy ezúttal én nem voltam a hintán, pedig majdnem felmentem én is vele...Csiszár Rebeka, és a lány édesapja, Imre szombaton este a hintánál. A lány sírt barátja miatt, a szülők hálálkodtak a sorsnak, hogy lányuk nem ült a hintán.

Kérlek benneteket, segítsük Máthé Zoltánnét és családját! Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson a történetük és ezáltal talán hamarabb kaphasson bármi nemű támogatást a család! Nekik nagy szükségük van most rá! A család nevében is Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!