Header Ads

Kérlek Segítsetek nekem megtalálni azt a gazembert, aki Ezt tette a kisfiammal! A rendőrség tehetetlen! Könyörgöm Osszátok!

Kedves szülők, kedves mindenki!Bartók Krisztina kérésre osztjuk meg segélykérését és bízunk benne, hogy tudtuk neki segíteni! Légyszíves OSSZÁTOK!
"SOS! Ezúton üzenem annak az ismeretlen "embernek", már ha lehet az ilyet annak nevezni, aki tegnap, az esti órákban összeverte és otthagyta az árok szélén a fiatalkorú gyermekem, egy nyíregyházi kondipark melletti fás részen!! Ha a rendőrség nem is de én MEGTALÁLLAK! Hogy képzeled, hogy fogod magad, odamész valakihez aki nálad fiatalabb, gyengébb és csak úgy ok nélkül össze vissza vered?

Mégis, mond már el mit ártott neked az ott játszó- edző fiam?! El nem tudom képzelni.. De hányok tőled te.. nem is tudom minek nevezzelek.

A gyermekem nem látott belőled sokat, de azt tudjuk, hogy a sötét bőrszíned alapján egy 30-as vélhetően roma férfit keresünk! Akinek egyetlen ismertető jele, egy bazi nagy horogkeresztes tetoválás a nyakán és az akkor rajta viselt kék Adidas baseball sapka. Többet nem tudott a még mindig sokkos állapotban lévő fiam elmondani. Szörnyen elvagyok keseredve, hogy manapság ilyen megtörténhet, ráadásul nem is lakunk egy kihalt helyen.


Kérlek titeket, aki felismeri a férfit vagy esetleg látott, hallott valamit vele kapcsolatban az értesítse a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot Cím: 4400 Nyíregyháza, Stadion út 1-5., Tel: 06/42/524-600 vagy írjon személyesen nekem, az email címemre: b.kriszta76@gmail.com"

Kérlek segítsetek egy megosztással! Minél többen tudnak róla, annál hamarabb meglehet ez a gazember!

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM.
Bartók Kriszta

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!