Header Ads

FIGYELEM! Októbertől ingyen tűzifát kapnak a rászorulók! Mutatjuk a részleteket! OSSZÁTOK!

FIGYELEM! Októbertől ingyen tűzifát kapnak a rászorulók! Mutatjuk a részleteket! OSSZÁTOK!
Jelentkezz minél hamarabb a felhívásra, nehogy lemaradj róla!


Mága Zoltán idén is meghirdette téli tüzelős jótékonysági akcióját, hogy ezer családnak nyújtson támogatást, de néhány óra alatt annyi rászoruló jelentkezett, hogy felkérte a 100 leggazdagabb magyart, segítsék misszióját – írja a RomNet. A Prima Primissima-díjas hegedűművész floridai koncertsorozata közben hirdette meg „Meleget az otthonokba” jelszóval téli karitatív akcióját.

2017 októberétől ismét indulhat a jótékonykodás!

Felhívására mintegy tízezer igénylés érkezett kisgyermekes családoktól, kisnyugdíjasoktól, közösségektől az ország legkülönbözőbb részeiből.

Ez már meghaladta lehetőségeit, ezért arra az jutott, felkéri a 100 leggazdagabb magyart, hogy a felebaráti szeretet jegyében, közös összefogással nyújtsunk azonnali segítséget azoknak, akik nélkülöznek, hogy a jó szándék és a jó szó mellett egy kis meleget is juttassunk az otthonokba.Meggyőződésem, ez a nemes cselekedet nemcsak konkrét segítséget, hanem reményt és hitet is ad embertársainknak, bizonyítva, hogy belőlünk, magyarokból nem veszett el a jóság, az emberség és tudunk önzetlenül adni! A kezdeményezéshez elsőként csatlakozott Kiss-Rigó László megyéspüspök, Mága Zoltán pedig bízik benne, hogy példáját a leggazdagabbak is követik. A támogatóknak köszönhetően folytatódhat az ingyenes tűzelő program!

Kíváncsian várjuk, hogy hány magamutogató celeb és befolyásos milliárdos üzletember fog csatlakozni a programhoz! Most megmutathatják milyen emberek, ha segítségről van szó! A példa ott van előttük, csak követni kell! Hajrá!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!