Header Ads

Első napján így fogadták azt a Rolandot rabtársai, aki elvette a kis Csenge életét! Biztosították arról is, hogy ez még csak a kezdet volt! Ügyvédje azonnal kérelmet nyújtott be!

Első napján így fogadták azt a Rolandot rabtársai, aki elvette a kis Csenge életét! Biztosították arról is, hogy ez még csak a kezdet volt! Ügyvédje azonnal kérelmet nyújtott be!B.Roland, még csak előzetesben tölti büntetését, ( ő az, aki elvette K.Csenge életét ), de már összetűzésbe keveredett rabtársaival. A börtönben azok az emberek akik gyermekeket, vagy nőket bántalmaztak, "különleges bánásban részesülnek" és csak nagyon kevés eséllyel indulnak, egy normális börtönélethez. A folytonos bántalmazás, csicskáztatás és a megaláztatás várja azokat a rabokat, akik ilyen bűntettel kerülnek be.

B. Roland sem történt ez másképp, ugyanis egyes források szerint, egy cellába került három rabbal, akik az idő alatt, míg a börtönőrök a többi zárkát ellenőrizték, összetűzésbe kerültek Rolanddal és megverték. Még most zúzódásokkal és néhány felszíni sérüléssel megúszta, de a rabtársai biztosították arról, hogy további verésekben és részesülni fog kis időn belül.


Ezért Roland ügyvédje kérelmezte az áthelyezését egy magánzárkába, amelyről ezidáig a bíróság még nem döntött. Ha helyben hagyják, akkor a 30 napos előzetest nyugalomban töltheti az elítélt, de ha nem, akkor biztosan folyamatos inzultálásoknak lesz kitéve a rabtársainak köszönhetően.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!